MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » Polisin gülen yüzü
Polisin gülen yüzü

İstanbul Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü (TDP) tarafından çocuklara piknik etkinliği düzenlendi. Pikniğe katılan karate kursu öğrencileri polisin gülen yüzü ile zaman geçirmenin keyfini çıkardı.

 

 

POLİSLERLE YAKAR TOP

İstanbul emniyet müdürlüğü toplum destekli Polislik şube müdürlüğünün organize ettiği ve İstanbul Karate federasyonu proje ortaklığı ile yürütülen karate kurslarına katılan 1000 öğrenciden 120’si ile 26-28 Ağustos 2014 tarihleri arasında Üsküdar Küçük Çamlıca piknik alanında piknik etkinliği düzenlendi.

İstanbul genelinde karate kursuna katılan ve kursu tamamlayan öğrencilere yönelik yapılan etkinliğe 120 öğrenci katıldı. İstanbul emniyet müdürlüğü toplum destekli polislik şube müdürü Leman Soylu’nun da katıldığı etkinliklere 60 kız ve 60 erkek öğrenci katıldı.11-14 yaş aralığında olan çocuklar şube müdürü Soylu’yu karşısında görünce Soylu ‘ya sevgi gösterisinde bulundular.

Polisin Gülen Yüzü İstanbul Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü polisleri de öğrencilerle oyunlar oynayarak öğrencilerin hoş vakit geçirmesine katkıda bulundu. Yaklaşık 30 kişilik bir ekipte kursiyerlerle zaman geçiren İstanbul emniyet müdürlüğü toplum destekli Polislik şube müdürlüğü polislerinin kendileri ile zaman geçirmelerine sevinen öğrenciler;

Polis abilerimiz ve polis ablalarımızın bizimle böyle zaman geçirmelerine çok seviniyoruz. Kurslarımızda karate öğreniyoruz polislerle de piknik yapıyoruz. Polislerle yakar top, futbol, voleybol gibi çeşitli oyunlar oynadık ve daha da bizimle ilgilenecekler polislerin böyle bizimle ilgilenmeleri bizi çok sevindiriyor. Karate kursunu kavgaya hazırlık sanıyorduk, âmâ kursta hocalarımız ve polis abilerimizden öğrendik ki karate kursu kavga kursu değil sevgi, hoşgörü, saygı ve disiplin kursu ”şeklinde konuştular.

 

 

LİSANSLI OLUYORLAR

Kurs sonunda öğrencilerin lisanslı sporcu olduklarını belirten İstanbul Karate Federasyonu yetkilileri, aynı zamanda kursa katılan öğrencilerin kurs sonunda lisanslarını alarak yapılacak olan karate müsabakalarına girmeye hak kazandıklarını dile getirdiler.

İstanbul emniyet müdürlüğü toplum destekli Polislik şube müdürlüğünün öncülüğünde İstanbul Karate Federasyonu ile birlikte öğrencilere kurs verdiklerini belirten federasyon yetkilileri “Toplum destekli Polislik şube müdürlüğünün bu şekilde çocuklara yönelik kurslarını son derece memnuniyetle karşılıyoruz. Bu kurslar aynı zaman da çocukların suça sürüklenmelerini de önlemektedir. Bundan dolayı Toplum destekli Polislik şube Müdürlüğü’nün bu özverili çalışmalarından, çocukların kişisel ve sosyal açıdan gelişimlerine katkıda bulunduklarından dolayı öncelikle Sayın Vali İstanbul İl Emniyet Müdürü , Toplum destekli Polislik şube müdürü Leman Soylu ’ya ile emeği geçen diğer polis arkadaşlara da teşekkür ediyoruz” şeklinde kurs ile ilgili düşüncelerini belirttiler.

 

BİZ SİZ OLMADAN OLMAZ

İstanbul emniyet müdürlüğü toplum destekli Polislik şube müdürlüğü tarafından 2014 yılında Güvenli Hayat Güvenli Gelecek için Çocuk ve Gençler Sosyal koruma ve Destek programı (ÇOGEP) kapsamında yürütülmekte olan “BİZ SİZ OLMADAN OLMAZ PROJESİ ”ile İstanbul’un 20 ilçesinde karate kursu verilmesi sağlanarak çocukların kişisel ve zihinsel gelişimin de katkıda bulunuluyor. Belirlenen ilçelerde belirlenen okullar da öğrencilere karate kursları veriliyor. Kurslara ilçeler de 50’şer öğrenci olmak üzere İstanbul genelinde 1000 öğrenci katıldı.

20 İLÇEDE KURS

İstanbul’un Anadolu yakasında; Ataşehir,Pendik,Maltepe,Sultanbeyli ve SancakTepe ile Avrupa Yakasın da ise Fatih,Eyüp,Beyoğlu,Şişli,Kağıthane,Gaziosmanpaşa,Sultangazi ,Esenler,Bağcılar,Zeytinburnu,Avcılar,Başakşehir,Esenyurt,Büyükçekmece ve Küçükçekmece’de karate kursları verildi.
Haber : M.A

📆 30 Ağustos 2014 Cumartesi 15:35   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR