MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Kartal, Manşet, Sağlık, Toplum » Revize: ÜRETİCİ KÖYLÜ PAZARI’NA YOĞUN İLGİ
Revize: ÜRETİCİ KÖYLÜ PAZARI’NA YOĞUN İLGİ

KARTALLILARDAN ÜRETİCİ KÖYLÜ PAZARINA YOĞUN İLGİ

 

 

Kartal Belediyesi ve NAR Toplumsal Güç Derneği işbirliği ile üretici ve tüketiciyi aracısız aynı çatı altında buluşturan ve her Perşembe vatandaşlara, mevsimlik ve doğal meyve sebze sunan Üretici Köylü Pazarı, Kartallı vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.
TTTTTTTT

 

 

Vatandaşlar, köylerde ürettikleri meyve ve sebzeleri Perşembe günleri Kartal Belediyesi Ekolojik Pazar Alanı’nda satışa sunuyor. Pazarda satış yapan köylü üreticiler, vatandaşın organik ürünlere daha fazla ilgi gösterdiğini belirterek, “Köyümüzde yetiştirdiğimiz ürünleri, Kartal Belediyesi’nin sağlamış olduğu pazar alanında her Perşembe satıyoruz. Ürünlerimizde hiçbir katkı maddesi bulunmadığı için vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor.” dedi.

 

Pazardan alışveriş yapanlar da köylü pazarında satılan ürünlerin fiyatının uygun olduğunu ve köylerde üretildiği için daha doğal bulduklarını söyledi. Buradan aldıkları ürünlerin tadının ve kokusunun daha güzel olduğunu söyleyerek, “Köylerde üretilen ürünlerle serada üretilen ürünler arasında dağlar kadar fark var. Buradaki ürünlerin tadı, kokusu, lezzeti daha güzel. Bu imkanı bize sunduğu için pazarın kurulmasını sağlayan Sayın Başkan Altınok Öz’e teşekkür ediyoruz.” dediler.

 

Galeri
📆 13 Kasım 2015 Cuma 13:10   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR