MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Politika, Toplum » SAÇLI, AÇIKLIK GETİRDİ VE SON NOKTAYI KOYDU…
SAÇLI, AÇIKLIK GETİRDİ VE SON NOKTAYI KOYDU…

Kartal Cemevi Vakfı Başkanı İsmail Saçlı son günlerde bazı yayın organlarında hakkında çıkan haberler için bir açıklama yaparak dedikodulara son noktayı koydu.

 
Bazı siyasi rakiplerinin kendisine yönelik yıpratma girişimlerinde bulunduklarının altını çizdi ve ” Ben her yerdeyim, her yerde olacağım Kartal halkı İsmail Saçlı’yı yakından tanıyor ve güveniyor. Çünkü ben hizmet adamıyım” ifadesini kullandı.

 

SON NOKTAYI KOYDU
İsmail Saçlı bilindiği üzere İstanbul 1. Bölge’den Milletvekili aday adayı olduğunu belirten yönde bazı açıklamalarda bulunmuştu. Ancak resmi başvuruyu henüz yapmamasına rağmen kendisi ile ilgili bazı haberlerin çıkması üzerine bu konuya açıklık getirmesini istediğimiz Saçlı gazetemize önemli açıklamalarda bulundu.

 

AYRILMAK ZORUNDA DEĞİLİM
İsmail Saçlı Milletvekili aday adayı olarak bir talepte bulunduğunu bunun da her vatandaş gibi yasal olarak hakkı olduğunu ancak Halihazırda devam ettirdiği Cemevi Başkanlığı görevinden kanunen ayrılmak zorunda olmadığını ve bunu Cemevi yönetim kurulunda dile getirdiğini ancak yönetimin istifa etmesinin gerekli olmadığını ve hatta yasal süreç başlayınca izine ayrılarak bu işi halledebileceğini kendisine ilettiğini söyledi

 

GÖREVİM DEVAM EDECEK.
Saçlı hiçbir zaman bulunduğu mevkiinin imkan ve olanaklarına sığınmadığını bunun da inançları gereği asla mümkün olamayacağını fakat Federasyonda ki görevinden affını istemekle beraber Cemevinde ki görevine devam etmesi gerektiğinin kendisine, yönetim kurulunca bildirildiğini söyledi.Kendisine her kesimden DESTEK gelmeye başladığının altını çizen Saçlı, ” Bölge halkı beni Milletvekili olarak görmek istiyor. Çünkü bana güveniyorlar. Ben hizmet adamıyım” ifadesini kullandı…..HABER-FOTO:FETHİ SATICI

Etiketler:
📆 18 Şubat 2015 Çarşamba 12:35   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR