MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » “SAMDEF’TEN EKREM İMAMOĞLU’NA ZİYARET “
“SAMDEF’TEN EKREM İMAMOĞLU’NA ZİYARET “

Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu (SAMDEF)İstanbul Büyük şehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu Genel Başkanı Metin Şenel, öncülüğünde gerçekleşen ziyaret İmamoğlu’nun makamında gerçekleşti.

Cumhuriyet Halk Partisi Samsun Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi Neslihan Hancıoğlu,CHP Kartal Belediye Meclis Üyesi Şefik Özdemir’in katıldığı ziyarette Federasyonun yönetim kurulu üyeleride hazır bulundu.

“GENEL BAŞKAN METİN ŞENEL’DEN BAŞARI TEMENNİSİ”

SAMDEF genel Başkanı Metin Şenel,İmamoğlunu çalışmalarından dolayı tebrik ederek ,başarılarının devamını diledi .

“İMAMOĞLU ZİYARETİNİZ BENİ MEMNUN ETTİ”

Ekrem İmamoğlu, Samsun Sivil Toplum Kuruluşlarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İmamoğlu konuşmasında şu ifadelere yer verdi.Öncelikle ziyaretiniz beni fazlasıyla memnun etti ,gönül isterdiki daha iyi koşullarda bir arada olalım.Samsun benim için önemli bir şehrimiz SAMDEF benim yabancı olmadığım bir Kuruluş, değerli Vekilimiz ile zaman zaman istişareler yaparız Sivil Toplum Kuruluşları önemsediğim,toplumu bir arada tutan ,birlik ve beraberliğin temsiliyetidir ,bu anlamda bizler sizlerin yanında olmak zorundayız .Ülkemizi saran covid-19 virüsü herkesi etkilediği gibi Sivil Toplum Kuruluşlarını da olumsuz etkiledi. Güzel günlerde ,anlamlı çalışmalarda hep birlikte olacağız inşallah herşey çok güzel oldu ,dahada güzel olacak ,tekrar ziyaretiniz için teşekkür ediyorum ifadesini kullandı..

“ATA SPORU GİYİSİSİ KISPET ,ATATÜRK ARMALI SAMSUNSPOR FORMASI HEDİYE EDİLDİ”

Genel Başkan Metin Şenel İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na Atasporu yağlı Güreşin giysisi Kıspet,Atatürk armalı Samsunspor forması ve atkısı,Samdef Onur Atı takdim etti.

Haber:Nuray Yılmaz

📆 20 Şubat 2021 Cumartesi 14:01   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR