MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Büyükşehir, Manşet, Toplum » SANAT SİZDEN DESTEK İBB’DEN
SANAT SİZDEN DESTEK İBB’DEN

İBB, kentin yeteneklerini desteklemek için başlattığı programın ilk etkinliğini gerçekleştiriyor. Pandemi sürecinden olumsuz etkilenen müzisyenler, kentin dört farklı noktasında İstanbullulara müzik dolu bir hafta sonu yaşatacak. Farklı müzik tarzlarında sanatçıların sahne alacağı konserler, 4 ve 5 Temmuz’da yapılacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Covid-19 salgını nedeniyle çalışmalarına ara vermek zorunda kalan sanatçılara destek olmak amacıyla bir dizi etkinliği hayata geçiriyor. Pandemi döneminde faaliyetlerini ertelemek veya iptal etmek zorunda kalan sanatçılar, İBB Kültür Daire Başkanlığı’nın desteğiyle yeniden seyircisiyle buluşuyor. Başlatılan program ile İBB; tiyatro, müzik, resim ve sinema dallarında eser üretenlere, destek olmayı amaçlıyor. Hayata geçen çalışmanın ilk etkinlikleri, bu hafta sonu kentin dört farklı noktasında gerçekleşecek. Üsküdar, Kemerburgaz Kent Ormanı, Büyükçekmece ve Tuzla, farklı tarzdaki sanatçıların solo ve grup performanslarına sahne olacak.

SANATIN HER TÜRÜ İSTANBULLUYA ULAŞACAK

İBB, gerçekleşecek etkinliklerin kent insanıyla buluşabilmesi için süreci pandemi dönemine göre planladı. Önlemler çerçevesinde açık havada ya da dijital platformlar üzerinden seyirciyle buluşacak. Proje kapsamında, İstanbulluların birçok farklı sanat dalıyla buluşturulması amaçlanıyor.

İBB’nin belirlediği İstanbul’un birçok farklı noktasında gerçekleştirilecek etkinlikler, önümüzdeki günlerde de devam edecek.

📆 04 Temmuz 2020 Cumartesi 09:37   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR