MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Etkinlikler, Genel, İlçeler, Kadıköy, Manşet, Toplum » Sanatçılar Çocuk İstismarı İçin Carrefour İçerenköy AVM’de Buluşuyor
Sanatçılar Çocuk İstismarı İçin Carrefour İçerenköy AVM’de Buluşuyor

Ünlü Sanatçılar Çocuk İstismarına Dikkat Çekmek İçin Carrefour İçerenköy AVM’de Buluşuyor

Türkiye’nin alışveriş merkezi yönetiminde lider şirketi Cefic tarafından yönetilen Carrefour İçerenköy AVM ve Ataşehir 2 Doğa Koleji işbirliğiyle 23 Nisan’da düzenlenecek defilede öğrenciler Kibariye, Davut Güloğlu, Bahadır Tatlıöz ve Sevda Özkaran ile podyuma çıkacaklar.

 

Ataşehir 2 Doğa Koleji öğrencileri, 23 Nisan Perşembe günü 12.30 – 16.30 saatleri arasında ünlü sanatçıların katılımı ile Carrefour İçerenköy AVM’de “Beyaz Melekler” konsepinde defile düzenleyerek çocuk istismarına dikkat çekecekler. Carrefour İçerenköy AVM ve Ataşehir 2 Doğa Koleji işbirliğiyle düzenlenecek defilede öğrenciler; Kibariye, Davut Güloğlu, Bahadır Tatlıöz ve Sevda Özkaran ile podyuma çıkacaklar.

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında 23 ülkeden gelecek yüzlerce çocuk ve ünlü sanatçılar eşliğinde Ataşehir 2 Doğa Koleji öğrencileri Carrefour İçerenköy AVM’de kendi tasarladıkları “Beyaz Melek” kostümleriyle defile düzenleyecekler.

 

Defile öncesi Ataşehir 2 Doğa Koleji ritim ve rock grupları, Carrefour İçerenköy AVM ziyaretçilerine eğlenceli bir performans sergileyecekler.

 

Carrefour İçerenköy AVM, Çocukları Shopkins’in Sihirli Dünyası ile Buluşturacak

 

18-26 Nisan tarihleri arasında Carrefour İçerenköy AVM, çocukları “Shopkins”in renkli dünyasında eğlenceli bir maceraya davet ediyor. İnteraktif atölyelerle unutulmaz bir deneyim sunacak olan “Shopkins” dünyasında çocuklar; eğlenceli ve eğitici bir gün yaşayacaklar.

 

Carrefour İçerenköy AVM, “Shopkins” etkinliği ile çocuklara hiç unutmayacakları bir alışveriş deneyimi yaşatacak. 18-26 Nisan tarihlerinde, 13.00-18.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek etkinlikte çocuklar; market ürünleri, meyveler, tatlılar, parti yiyecekleri ve rengarenk oyuncaklardan oluşan interaktif atölyelerde eğlenceli bir alışveriş deneyimi yaşayacaklar.

 

Carrefour İçerenköy AVM’de, interaktif atölyelerle eğlenceli bir deneyim sunacak olan “Shopkins” dünyasında çocuklar; market görevlisi, manav, fırıncı gibi meslekleri üstlenebilecek. İsteyen çocukların gerçek bir müşteri gibi market içerisinde alışveriş deneyimini de yaşayabilecekleri rengarenk “Shopkins” dünyasında çocuklar günlük gıda ve içecekler gibi ihtiyaçları öğrenip, “bilinçli alışveriş yapma” tecrübesi kazanacaklar.

📆 21 Nisan 2015 Salı 13:18   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR