MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Manşet, Sancaktepe, Toplum » Sancaktepe Belediyesi’nden Çevre Dostu ‘Mobil Atık Getirme Merkezi’
Sancaktepe Belediyesi’nden Çevre Dostu ‘Mobil Atık Getirme Merkezi’

Sancaktepe Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hayata geçirilen ‘Sıfır Atık Projesi’ kapsamında ilçeye ‘Mobil Atık Getirme Merkezi’ yerleştirdi. Çevre dostu Mobil Atık Getirme Merkezi’nde çöpler kaynağında ayrıştırılacak.

Sancaktepe Belediyesi tarafından, çevre kirliliğini önlemek ve geri dönüşümü yaygınlaştırmak amacıyla ilçenin yoğun noktalarına mobil atık getirme merkezleri yerleştirilmeye başlandı.

İlk olarak Samandıra Saat Kulesinin bulunduğu meydana yerleştirilen çevre dostu mobil atık getirme merkezi ile atıklar kaynağında ayrıştırılacak ve ekonomiye katkı sağlanacak.

Sıfır Atık projesinin, ülkemizin yarınlarına daha iyi bakabilmek, biyolojik çeşitliliği koruyabilmek için çok dikkate alınması gereken bir proje olduğunu belirten Başkan Döğücü ; Sağlıklı bir çevrede yaşamak hepimizin hakkı. Gelecek nesillerimize daha sağlıklı daha yaşanabilir bir çevre bırakmak hepimizin görevidir. Gelecek nesillere bırakacağımız en büyük miras çevredir. Doğa üzerinde her istediğimizi tatbik edemeyiz.

Bu sebepten  bugün ilk olarak Samandıra Meydanına “Mobil Atık Getirme Merkezini koyduk.Bu merkez sayesinde ile atıklar kaynağında ayrıştırılacak ve ekonomiye katkı sağlayacak.Bunun dışında çok şükür ilçemizde de Sıfır Atık projesine destek sağlayacak pek çok çalışmaya imza attık ve atmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu

Galeri
📆 21 Aralık 2020 Pazartesi 11:15   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR