MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Büyükşehir, Genel, Manşet, Toplum » SANCAKTEPE’DE TOPLU AÇILIŞ SEVİNCİ
SANCAKTEPE’DE TOPLU AÇILIŞ SEVİNCİ

İstanbul’un en genç ilçelerinden biri olan Sancaktepe’ye peş peşe yapılan yatırımlar kısa sürede bitirilerek İstanbulluların hizmetine sunuluyor. Bugün de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın katıldığı törenle dokuz yatırımın toplu açılışı yapıldı.

 

Meydan Park’taki açılış töreni, açılışı yeni yapılan Sancaktepe Belediyesi’nin hizmet binasının önünde yapıldı. Burada yapılan törene Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başkan Topbaş’ın yanı sıra Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Aralarında Sancaktepe Belediyesi Yeni Hizmet Binası, Şehit İlhan Varank Eğitim Araştırma Hastanesi ve Sancaktepe Güreş Eğitim Kamp Tesisinin de bulunduğu dokuz yatırımın toplu açılış töreninde konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “Ne güzel bir gün. Bir taraftan İstanbul’un değişik ilçelerinde toplu açılışlar yapılıyor bir yandan da rahmet yağıyor. Hamdolsun” dedi.

-Evet Diyeceğiz-
Susuzluk çeken, hatta susuzluğu bir kadermiş gibi gösterilen İstanbul’dan, artık su sıkıntısı olmayan İstanbul’a Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın belediye başkanlığı döneminde başlattığı çalışmalarla ve daha sonra da kendi yaptıkları yatırımlarla gelindiğini ifade eden Başkan Topbaş, “Değişen ve gelişen bir Türkiye için, yarınları farklı olan, ezber bozan bir Türkiye için 16 Nisan bir milat. ‘Evet’ diyeceğiz” diye konuştu.

Başkan Topbaş, “Sizler ‘Evet’ dedikçe hizmetlerin ardı arkası kesilmeyecek’ diyerek konuşmasını şöyle sürdürdü: “Sizler evet dedikçe daha çok metro yapacağız, daha çok alt yapı yapacağız. Ve Türkiye ekonomisi gelişmiş, istihdamı yeter seviyeye ulaşmış, dünyada hak ettiği noktaya gelmiş olacak.”

Göreve geldikleri günden bu güne İstanbul’a yaptıkları yatırımlar toplamının 98 milyar olduğunu hatırlatan Başkan Topbaş, “Yaptığımız bu yatırımların 2 milyarlık kısmını da Sancaktepe’ye yaptık” diye konuştu.
“Sancaktepe yeni bir ilçe. Çevresindeki yeni ilçelerle birlikte metro hayal edilemezdi. Şu anda Sancaktepe’nin 3 ayrı noktasını metro ile buluşturma projeleri var. Bu metro projelerimizin bir kısmının inşaatları devam ediyor diğerlerinin de inşaatlarına başlayacağız. Bu yatırımlar bundan sonra da devam edecek. Yeter ki siz ‘Evet’ deyiniz. Sizin gücünüz, yanımızda duruşunuz bize güç katmakta. Geleceğe birlikte yürüyeceğiz.”

📆 27 Mart 2017 Pazartesi 14:16   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR