MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Beykoz, Çekmeköy, Genel, Manşet, Politika, Toplum » “SANDIK GÖREVLİLERİ AYNI ZAMANDA DEMOKRASİ GÖREVLİLERİDİR!..”
“SANDIK GÖREVLİLERİ AYNI ZAMANDA DEMOKRASİ GÖREVLİLERİDİR!..”

Genel Başkan Yrd. Yakup AKKAYA; “Bu ülkede Halifelik 1923 yılında kaldırılmıştır. Hilafet yanlılarına en güzel dersi 1 Kasım seçimlerinde halk verecektir.”

 

Seçime son 1 hafta kala; seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya; Pazar gününe Çekmeköy’de  sandık görevlilerimizle kahvaltıda bir araya gelerek başladı. Akkaya kahvaltıda yaptığı konuşmada ; 81 ilde binin üzerinde verilen sandık güvenliği eğitimleriyle olası ihlallere karşı yapılması gerekenlerin sandık görevlilerimize bir bir anlatıldığını belirtti.
Akkaya; toplum içindeki çatışmanın sona erdirilmesi, ekonominin üretim odaklı hale getirilmesi, demokrasinin tesisi için sandıklara bu seçimde de çok iyi sahip çıkmamız gerektiğini söyledi.
yakup 2
yakup 3
1 Kasım’ın ülkenin yuvarlanmakta olduğu felaketin son çıkış noktası olduğunu belirten Akkaya; “Sandık görevlileri aynı zamanda demokrasi görevlileridir. Unutulmamlıdır ki; sandık güvenliği sandık başında sağlanır. Bu yüzden sandıklara sonuna kadar sahip çıkmalıyız. ” Dedi.
Kahvaltı sonrasında Çekmeköy Ordu Mesudiyeliler Derneği Başkanı ile bir araya gelen Akkaya; daha sonra Beykoz Beşevler ilçesinde kahvehaneleri tek tek dolaştı. Vatandaşlar ile sohbet eden Akkaya; yurttaşların sorununa CHP iktidarında mutlaka dokunulacağını belirtti ve bunu görebilmeleri için kendilerinden bu seçimde CHP’ye oy vermelerini istedi.

 
Kahvehane ziyaretleri sonrasında Mahmudiye Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ve Ordu ili Mesudiye İlçesi Çukuralan Mahalle Derneğini ziyaret eden Akkaya; burada hemşehrileri ile bir araya geldi.

 
Hemşehrilerine burada seslenen Akkaya; Dilipak’ın” Erdoğan halife olacak “ sözüne de atıfta bulundu. Akkaya; “Bu ülkede Halifelik 1923 yılında kaldırılmıştır.Hilafet yanlılarına en güzel dersi 1 Kasım seçimlerinde halk verecektir.” dedi.

 
Akkaya konuşmasının sonunda 1 Kasım’da halkın iktidarını kurmak için hemşehrilerinden CHP’ye oy vermelerini istedi.
Ordu’lu bir çiftin Talia Düğün Salonundaki düğünlerine katılan Akkaya; akşam saatlerinde Orduspor’un maddi olarak durumunu düzeltmek ve geleceğe ilişkin planlar yapabilmesini sağlamak icin WOW Otelde düzenlenen yemeğine katıldı. “ORDUSPOR İCİN TEK YÜREK” konseptli yemekte Orduspor’un yöneticileri ve Ordu’lu iş adamları, Ordu’nun ileri gelen siyasetçileri biraraya gelerek Orduspor ‘ un geleceğini konuştular.

 

 

Galeri
📆 26 Ekim 2015 Pazartesi 12:30   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR