MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Etkinlikler, Gençlik, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » SATRANÇ USTASI ÇOCUKLAR ÖDÜLLERİNİ ALDI
SATRANÇ USTASI ÇOCUKLAR ÖDÜLLERİNİ ALDI

Kartallı çocukları ve gençleri satrançla tanıştırıp, bu sporda ilerlemelerini sağlamak için Kartal Kent Konseyi ve Türkiye Satranç Federasyonu ile birlikte satranç turnuvalarının yapılmasını destekleyen Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal’ı satranç turnuvalarının da vazgeçilmez ilçesi haline getirdi.

 
2014 İstanbul Çocuk ve Yıldızlar Ligi Kartal Grubu,  Kartal Belediyesi Yeni Hizmet Binası’nda yapılan satranç turnuvasının ardından ödüllerine kavuştu. Başhakem Cüneyt Kamil Yıldırım, Başhakem yardımcısı Bilge İbrahim Özel, hakem Ali Özdemir, Ali Atıcı, Arman Tümer, Nursel Yıldırım, Rüchan Arslan ve Uğur Karayiğit’in görev aldığı turnuva 200 sporcunun katılımıyla 4 grupta yapılan maçlar sonrasında çocuk ve yıldızlar ligi sahipleri ödüllerini aldı. İstanbul Çocuk ve Yıldızlar Ligi ödül töreninde zeka fırtınası estiren çocuklar a ödüllerini Kartal Belediyesi Satranç Kulüp Başkanı Esat Güngör takdim etti.

 
Kartal’da gençlerin ve çocukların statejik düşünme, bireysel karar alma ve sorgulama yeteneklerini geliştirmek amacıyla kurulan Satranç Kulübü haftanın 4 günü 7-18 yaş aralığında eğitimlerine devam ediyor. Kartal Belediyesi, Kartal Kent Konseyi ve Türkiye Satranç Federasyonu ile birlikte geleneksel hale gelen Satranç Turnuvalarına da ev sahipliği yapıyor. Kartal’da Hamleler, İstanbul İl Veteranlar Birinciliği, Türkiye Çocuk Satranç Ligi ve Türkiye Yıldızlar Satranç Ligi, Kartal Belediye Başkanlığı Satranç Kupası, 10 Kasım Atatürk Kupası Satranç Turnuvası, 24 Kasım Öğretmenler Satranç Turnuvası gibi geleneksel hale gelen turnuvalar ile Kartal’da satrancın ve genç sporcuların gelişimine destek veriyor.

📆 07 Nisan 2014 Pazartesi 10:26   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR