MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Politika, Toplum » SEÇİMLERE ÇEYREK KALA BENCE …!
SEÇİMLERE ÇEYREK KALA BENCE …!

SEÇİMLERE ÇEYREK KALA 

Bir seçim daha geldi çattı, kapımıza dayandı.Sizlerde farkındamısınız bilmiyorum ama bu seçimlerde eski heyecan, eski coşku yok…
Vatandaşın pekde umurunda değil gibi bazı şeyler..Yada bir kanıksamışlık var millette. Çoğu belkide değişmeyecek sonuç der gibi bakıyor olaya ..
Ama öyle olmayacak sonuç değişecek hemde öyle bir değişecek ki, hepimiz şaşıracağız.
Bana göre Ak Parti eski oy oranını bulamayacak ve CHP, MHP oylarını arttıracak. HDP’ninde barajı aşacağı aşikar gibi gözüküyor.
Baraj altında olup hani bizim görmezden geldiğimiz Partiler var ya onlar bile yekün oy toplayacak…

KOALİSYON HÜKÜMETİ KAPIDAMI?
Hal böyle olunca belkide koalisyon Hükümeti kaçınılmaz olacak , ama hangi parti ile hangi parti aralarında anlaşıp ta Hükümeti kuracaklar o biraz şimdilik karışık gibi gözüküyor.
Parti Genel Başkanlarına buradan sesleniyorum , bu Ülkeyi seviyor ve önemsiyorsanız herhangi bir kolaisyon durumunda lütfen Siyasi egolarınıza yenilmeyin ve bu ülkenin vatandaşları için birşeyler yapın.
Ben Başbakan olacağım , bu bakanlıklar bizim gibi siyasi egolarla dayatmalar yaparsanız hiç bir sonuca varamazsınız ve zarar gören yine bizler yani vatandaşlar olur.

CHP SEÇİMLERE SIKI ASILIYOR
Bölgemden edindiğim izlenimlere göre CHP bu bölgede iyi bir oy alacak bence. Özellikle bu seçimlerde Kartal İlçesini aşırı gayret içerisinde görüyorum.Gençlik kollarıyla olsun, Kadın kollarıyla olsun , İlçe teşkilatıyla olsun sıkı bir çalışma içerisindeler.

 

 

AK PARTİ KARTAL KARAİSMAİLOĞLUNA HAKSIZLIK YAPTI 
Ak Parti biraz geçmişin rehavetini yaşıyor gibi geliyor bence ve biraz daha rahat davranıyor bu seçimlerde ve zaten Kartal’ında içinde olduğu 1. Bölgeden tekbir Kartal’lı vekil çıkarmamasından belli değilmi, Eski oy oranlarına güvenerek Kartal’dan tekbir Kartal’lı adaya şans vermemeside bence bunu göstergesi ama bence yanlış bir tercih oldu bu.
Kartal’da pekala Milletvekili olabilecek aday adayları vardı hepsi kendince bir değer ama ben birinden bahsetmeden edemeyeceğim bence bahsedeceğim isim Ak Partinin bence boşuna kaybettiği bir isim.
Eve Geçen dönem Kartal Belediye Başkan aday adayı ve bu dönem Ak Parti 1. bölgeden Milletvekili aday adayı Sayın Abdurrahman Karaismailoğlu evet sayın Başkanımı değerlendirmeleri gerekiyordu bence çünkü kendisi Kartal halkının tanıdığı ,sevdiği ve değer verdiği bir isimdi. Siyasetle uğraşıyordu ama siyasetçi değil Halkın adamıydı, vatandaşını seven hayırsever bir isimdi.

METİN AĞIRMAN KARTAL’IN TANIDIĞI SEVDİĞİ BİR İSİM
CHP Kartal’da da değerli simler vardı ama neyseki CHP Kartal’dan Kartallı bir aday çıkardı, Metin Ağırman kendisi Kartal halkının yakından tanıdığı bir sima ve sevilen bir siyasetçi.
Dr. Birsen hanımda keza öyle Birsen Tursun Demirel’de Kartal halkının özellikle yaptığı iş dolayısıyla Kadınların yakınen tanıdığı bir isim.

MHP KARTAL SEÇİMLERE ODAKLANMIŞ 
MHP Kartal’da seçimlere sıkı hazırlanıyor İlçe olarak Ülkü Ocakları olarak adaylarını yalnız bırakmayan MHP Teşkilatıda umut vaad ediyor ve tamamen bu olaya odaklanmış gözüküyorlar.

Türkiye genelinin yanısıra 1.Bölgede gözle görülür bir oy artışı yaşanacağını sanıyorum MHP açısından.
MHP Kartal İlçe Başkanlığının yönetimi ve özellikle onlarında kadın koları seçimlere sıkı asılıyorlar. Sanırım bu seçimler Partilerin Kadın kolları daha çok çalışıyor.
Sonuç olarak Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bir dönem kaderini belirleyecek olan seçimlere çok az bir zaman kaldı sonuç ne olursa olsun Vatanımız , Milletimiz için hayırlısı olsun ama yukarıda da bahsettiğim gibi Lütfen kendi menfaatlerinizi değil Ülkenin ve bu Ülkede yaşayan İnsanların menfaatlerini düşünerek masaya oturun sayın Parti liderlerim.
Seçimler hayırlı olsun
Saygılarımla
Murat Karaca

 

📆 31 Mayıs 2015 Pazar 19:18   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR