MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » SEFAKÖY KARTALSPOR’DA TRANSFER HAREKETLİLİĞİ DEVAM EDİYOR.
SEFAKÖY KARTALSPOR’DA TRANSFER HAREKETLİLİĞİ DEVAM EDİYOR.

İstanbul 1. Amatör Ligi’nde şampiyonluk hedefleyen Sefaköy Kartalspor, sezon öncesi transfer bombalarını arka arkaya patlatıyor.

Sezona Süper Amatör lig parolası ile başlayacak olan Sefaköy Kartalspor’da transfer hareketliliği devam ediyor. Transferde ince eleyip sık dokuyan Siyah -beyazlı yönetim özellikle daha önce üst liglerde futbol oynamış futbolcuları takıma katarak kadro kalitesini ve tecrübesini arttırıyor.

DOKUZ FUTBOLCUYU DAHA RENKLERİNE BAĞLADI

Transfer çalışmalarını sürdüren Sefaköy Kartalspor son olarak dış transferde Çapaspor’da kaleci Mehmet Coşkun, Sultanmuratspor sol beki Bilal Arda Er anlaşmaya varırken iç transferde Emrecan Gödekoğlu, Ferdi Altuner, Telat Akyıldız, Oktay Çetin, Serdar Çalışkan, Harun Kurkan ve Atakan Şimşek ile yeni sezon için anlaştı.

Sefaköy Kartalspor 2.Başkan M. Cem Özel, Genel Kaptan Rasim Aksoy ve yöneticilerden Serdar Kasap’ın da katıldığı törende konuşan 2.Başkan M. Cem Özel, İstanbul 1. Amatör Ligi’nde şampiyonluk hedefleyen kulübümüz hocamız Selçuk Aydın’ın raporları doğrultusunda kulüp başkanımız Yener Dayı her konuda bilgisi olduğu bir ölçüde planlı projeli bir transfer hareketi yapıyoruz. Fevri hiçbir davranış yok sağ olsun kulüp başkanımız Yener Dayı başkanımız bu işin kervanın başıdır. Yeni futbol sezonunda kulübümüzde forma giyecek oyuncularımız kendilerini ıspatlamış kaliteli oyunculardır. Yeni sezonda şampiyonluk parolası ile çıkan Sefaköy Kartalspor transfer komitesi arkadaşlarımızla değerlendiriyoruz uygun olan, anlaşılan futbolcular geliyor. İşte bugün de bu kardeşimiz anlaşmaya vardık kulübümüze ve kendilerine hayırlı olsun ifadelerini kullandı.

📆 06 Temmuz 2018 Cuma 23:58   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR