MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Eğitim, Genel, Manşet, Toplum » ŞEHİR’Lİ ÖĞRENCİLER GELECEĞE YENİ KAMPÜSTE HAZIRLANIYOR  
ŞEHİR’Lİ ÖĞRENCİLER GELECEĞE YENİ KAMPÜSTE HAZIRLANIYOR  

ŞEHİR’Lİ ÖĞRENCİLER GELECEĞE
YENİ KAMPÜSTE HAZIRLANIYOR

 

Özgün, katılımcı, evrensel, özgürlükçü perspektifi ve zenginleşen ekibiyle öğrencilere parlak bir kariyer fırsatı sunan İstanbul Şehir Üniversitesi, 2017-2018 akademik yılına 6 fakültesi, 3 enstitüsü ve 1 meslek yüksekokulu ile iddialı giriyor. Güçlü akademik kadrosu ve imkânları ile öğrencilerini geleceğe tam donanımlı bir şekilde hazırlayan ŞEHİR, yeni akademik yılda öğrencilerini Türkiye’nin en büyük ve yeşil kampüslerinden biri olan Dragos Kampüsünde karşılayacak. Bisiklet kullanımına uygun olarak inşa edilen Dragos Kampüsü, bu yönüyle de Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyor.

 

 

Köklü geçmişi ile 1986 yılından bu yana eğitim ve düşünce hayatına katkı sağlayan Bilim ve Sanat Vakfı tarafından kurulan ve gerçek bir “vakıf üniversitesi olma” hedefiyle yola çıkan İstanbul Şehir Üniversitesi,Türkiye’nin en büyük ve yeşil kampüslerinden biri olan Dragos Kampüsünde hizmet vereceği 2017-2018 akademik yılına iddialı bir giriş yapıyor. Toplam 6 fakülte, 3 enstitü ve 1 meslek yüksekokuluile öğrencilerine sunduğu kaliteli ve nitelikli eğitimin yanı sıraher ihtiyacı karşılayan sosyal olanaklarıyla da ön plana çıkan İstanbul Şehir Üniversitesi, bu yıl 1755 öğrenci kabul edecek.

 

“Gelecek ŞEHİR’de, ŞEHİR Dragos Kampüste”

‘Gelecek ŞEHİR’de, ŞEHİR Dragos Kampüste’ sloganıyla öğrencilerini bekleyen ŞEHİR, yepyeni sınıfları ve laboratuvarları, zengin kütüphanesi, yurtları, spor tesisleri, farklı seçenekler sunan kafeteryaları ve restoranları, alternatif sosyalleşme ve çalışma alanları ile öğrencilere doğal, temiz ve huzurlu bir ortam sunuyor.

 

Türkiye’nin ilk bisiklet dostu üniversite kampüsü

Doğal ortamı korumak ve kampüsteki karbon salınımını minimuma indirmek amacıyla tamamı bisiklet kullanımına uygun olarak inşa edilen Dragos Kampüsü, bu yönüyle de Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyor. Deniz kenarında geniş bir yeşil alana sahip olan Dragos Kampüsünde en çevreci ulaşım aracı olan bisiklet kullanımı hem öğrenciler hem de akademik kadro nezdinde teşvik edilecek.

Galeri
📆 14 Temmuz 2017 Cuma 11:46   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR