MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » ŞEHİT ANNELERİNDEN ALTINOK ÖZ’E DESTEK
ŞEHİT ANNELERİNDEN ALTINOK ÖZ’E DESTEK

Şehit Anneleri Derneği Başkanı Sayın Pakize Alp Akbaba başarılı bir ameliyat oldu. Kendisine geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Ameliyatı başarılı geçmiş ve sağlık durumu iyi görünüyordu.

 

Yattığı hastanede , odasında kısa da olsa kendisi ile sohbet imkanı bulduk. Sağlık sorununun hallolduğunu, dizlerinde oluşan bir rahatsızlıktan dolayı ameliyat olduğunu ama son durumun gayet iyi olduğunu söyledi. Morali oldukça yerinde olduğu gözlenen Pakize hanımla kısa bir söyleşi yaptık.

 

Öncelikle geçmiş olsun dileklerimizi ilettik kendisine ve sohbetimize başladık. Odasında Kartal Belediye Başkanı Altınok Özden gelen çiçeği ve geçmiş olsun mesajını görünce başkan hakkında çıkan ve TV’lerde yayınlanan haberle ilgili görüşü sorduğumuzda;

 

‘’Kartal Belediye Başkan’ı Altınok beyi tanırım.

Kardeşim gibi severim ve asla o niyetle bir şey yapacağını düşünmem ve ihtimal dahi vermem, Kaldı ki belki de tüm Belediyelerin içerisinde bizimle ve Gazi aileleriyle en yakından ve en çok ilgilenen kendisidir. Şimdi ben böyle bir kişiye nasıl bunu yakıştırabilirim. Sayın Başkan’a yapılan bu yakıştırmaları kınıyorum ve ayıplıyorum’’ dedi ve devam etti. ‘’Bizim merkezimiz Maltepe’de olmasına rağmen Kartal Belediyesi ve Kartal Belediye Başkan’ı bizimle daha çok ilgileniyor, her zaman yanımızda oluyor kendisi bunun haberinin yapılmasını istemese de vicdan sahibi bir insan olarak sizinle paylaşmak istediğim bir konuda sayın başkan Kartal’da ikamet eden şehit ailelerini çocuklarının şehit oluşlarının yıl dönümünde evlerinde ziyaret ederek kuran okutuyor ve onların sorunlarıyla yakından ilgileniyor şimdi soruyorum şehitlerden,gazilere, yaşlılardan kadınlara kadar herkesin sorununu çözmek için gayret gösteren ve herkese yerine göre bir kardeş, bir abi, bir baba gibi sevgiyle yaklaşan birisinin bir engelliye kötü davranması mümkün olabilir mi? Bu tür asılsız iftiraları hem derneğim adına hem de başkanı yakından tanıyan birisi olarak kınıyorum’’ dedi.

sehit-anneleri-dernek-baskani-pakize-ada-1

Pakize hanıma son zamanlarda gündemde olan açılım sürecini de sorduk ;

”Ne açılımı dedi bizlerin arasında ayrım mı vardı da böyle bir şeye gerek duyuldu dedi. Evet bir açılım var doğru ama sınırların açılımı , siyasi açılım , başka devletlerin isteği üzerine kurdukları düzenin rahat işlemesi adına yapılan siyasi bir oyundur açılım dedikleri. Bizler Türk, Kürt binlerce yıldır bir arada yaşıyorduk zaten dargınmıydık da bizleri barıştırmak adına açılım diye bir şey uydurdular, insanları rahat bıraksalar tüm bunların hiç birine gerek yoktu zaten” dedi.

 

 

Her dönem Türkiye’yi meşgul edecek ,karıştıracak birşeyler buluyorlar ;

Bir zamanlar başörtüsü olayında olduğu gibi, yıllarca insanları böldüler kapalı, açık diye dedi. Boşa harcanan paraların hesabını versinler, katrilyonlar harcayıp yaptıkları sarayların hesabını versinler , ne gerek vardı o kadar lüks konuta , Atatürk’ün hatırasına da saygıları yok bunların işlerine geldikleri gibi devlet yönetmeye kalkışıyorlar.

Ben Gezi olaylarında o parktaydım, direnişçilerin,joplananların, kurşunlananların yanındaydım,yaşananları gördüm kıyametleri kopardılar , ortalığı cehennem alanına çevirdiler, masum insanları gazlayıp, jopladılar , ama Pkk denilen Terör örgütü yüzlerine tükürse çıtlarını çıkarmıyorlar , önce onların yaptıklarına engel olsunlar dedi.

Aklıma gelmişken şunu da belirteyim diye sözlerine devam etti ; Yine Sayın Kartal Belediye Başkan’ından bahsedeceğim göreve geldiği günden beri bir çok başarılı işlere imza attığını zaten hepimiz biliyoruz ama en son yaptığı Türk Dünyasının önemli isimlerinden Kıbrısın efsane lideri Sayın Rauf Denktaş’ın heykelini dikmesi bence mükemmel bir olaydı. Mevcut hükümetin düşünemediğini düşünüp böyle bir şeyi Kartal Belediyesinin yapmasına vesile olduğu için kendisine bir kez daha buradan teşekkür ediyorum dedi.

Son olarak’da Hükümete seslenip sizden olmayan Belediyelerin önünü kesmeyin onlara desteğinizi verin ki onlarda hizmetlerine hizmet katsınlar diyerek sevdiklerine sevgi ve selamlarını iletti.

 

Bizde kendisine en kısa zamanda sağlıklı günlerine tekrar kavuşmasını dileyip yanından ayrıldık.
Murat Karaca

Galeri
📆 07 Aralık 2014 Pazar 16:52   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR