MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » Şehit evlerine acı haber çabuk ulaştı!
Şehit evlerine acı haber çabuk ulaştı!

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde meslektaşı Okan Acar ile öldürülmüş olarak bulunan Kırşehirli Feyyaz Yumuşak’ın 4 Ağustos tarihinde İstanbul’a gelmek için uçak bileti aldığı ortaya çıktı.

 
İlk görev yeri olan Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde silahlı saldırı sonrasında hayatını kaybeden polis memuru Okan Acar’ın Niğde’deki baba ocağına acı haber çabuk ulaştı.

 

 
Niğde merkez Selçuk Mahallesi, 24 yaşındaki Okan Acar’ın baba evine ateş düştü. Babası Mehmet Acar’ın geçtiğimiz yıl vefat ettiği öğrenilen şehit polis Okan Acar’ın annesi Zehra Acar, acı haberin verilmesi sonrasında Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Okan Acar’ın yakınları acı haberi aldıktan sonra ailenin evine akın etti. 24 yaşındaki Okan Acar’ın evin en büyük oğlu olduğu ve iki kardeşinin bulunduğu öğrenildi.
FEYYAZ YUMUŞAK 4 AĞUSTOS’TA İSTANBUL’A GELECEKTİ
anlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde Okan Acar ile öldürülmüş olarak bulunan Kırşehirli Feyyaz Yumuşak’ın babası Mustafa Yumuşak, en son Suruç’taki olaylarla ilgili olarak görüştüğü ve ‘dikkatli ol’ dediğini anlattı. Feyyaz Yumuşak’ın 4 Ağustos tarihinde İstanbul’a gitmek için uçak bileti aldığı ortaya çıktı.
Kırşehir’in Kaman Kargın Yenice köyü nüfusuna kayıtlı olan Fayyaz Yumuşak’ın Ağustos’un 4’ünde Mardin’den İstanbul’a gidiş ve Ağustos ayının 10’unda İstanbul’dan Mardin’e dönüş için uçak bileti aldığı, bu bileti de 17 Temmuz’da sosyal paylaşım sitesinde paylaştığı ortaya çıktı.
Şanlıurfa’da TEM Şube’de görev yapan Feyyaz Yumuşak’ın eski görev yeri olan İstanbul’a oradan da zırhlı araç kullanma eğitim almak için Sakarya’ya geçeceği öğrenilirken, baba Mustafa Yumuşak, oğlu ile en son Suruç’ta meydana gelen patlama sonrasında telefonla görüştüğünü ve oğluna ‘Dikkatli ol’ dediğini anlattı.(İHA)

📆 22 Temmuz 2015 Çarşamba 16:41   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR