MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Sağlık, Toplum » Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Hatıra Ormanı’
Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Hatıra Ormanı’

‘Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi-Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Hatıra Ormanı’

 
İstanbul İli Anadolu Güney Kamu Hastaneleri Birliği’ne bağlı Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Pendik Belediyesi işbirliği ile Pendik Emirli Köyü’nde ağaç dikme ve ormanlık alan oluşturma etkinliği düzenlendi. 1 Nisan 2015 tarihinde gerçekleştirilen etkinliğe; Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Ahmet Lütfullah Orhan, İdari Hizmetler Başkanımız Dr. Celal Şahin, Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, Hastane Yöneticisi Doç. Dr. Recep Demirhan ve çok sayıda doğasever sağlık çalışanı katılım gösterdi. Fidan dikim töreninde konuşan Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Ahmet Lütfullah Orhan; sağlıklı nesillerin çevre ile olacağı konusuna dikkat çekerek, çevre kirlenmesinin insan ruhunun kirlenmesi ile ilişkili olduğunu ve bu çerçevede bedensel, ruhsal ve sosyal açıdan sağlıklı olmanın çevreye de etkili olacağını vurguladı.

 
Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin yaptığı konuşmasında; şehirlerin mimari dokularının yanında yeşil alanların da değerini belirterek çevreci belediyecilik anlayışına dikkat çekti. Hastane Yöneticimiz Doç. Dr. Recep Demirhan ise; ormanlık alanların ve ağaçların insan sağlığı için önemini dile getirerek orman alanının oluşturulmasında katkılarını sunan Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin’e teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı. Fidan dikim töreninde Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın hatırası da yâd edilerek, Genel Sekreterimizin önerisiyle hatıra ormanının adı ‘Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi-Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Hatıra Ormanı’ olarak anılması kararlaştırıldı.
Açılış konuşmalarının ardından toplamda 1000 adet fidan dikiminin yapıldığı etkinlik, sağlık çalışanları tarafından yoğun ilgi gördü. Bu anlamlı doğa kampanyası çekilen hatıra fotoğraflarıyla sonlandı.

📆 02 Nisan 2015 Perşembe 17:29   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR