MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Spor, Toplum » SEMİH SAYGINER’DEN KOÇ FEST’TE BİLARDO ŞOVU
SEMİH SAYGINER’DEN KOÇ FEST’TE BİLARDO ŞOVU

DÜNYACA ÜNLÜ BİLARDOCU SEMİH SAYGINER’DEN KOÇ FEST’TE BİLARDO ŞOVU

 

Koç Holding’in düzenlediği Türkiye’nin en geniş katılımlı gençlik festivali Koç Fest, 10. yılında eğlenceli anlara sahne olmaya devam ediyor. Koç Fest’te bu yıl 7 ilde sahneye çıkacak olan Semih Saygıner, Karabük Üniversitesi’nde öğrencilerle bir araya gelerek unutulmaz bir gösteri gerçekleştirdi. Üniversite öğrencilerinden büyük ilgi gören Semih Saygıner, “Bu sene ilk kez katıldığım Koç Fest beni heyecanlandırıyor. Gençlerin ilgisi beni daha da gençleştiriyor” dedi.

 

 

Koç Holding’in 2006 yılından bu yana düzenlediği Koç Fest, 2015 şampiyonlarını belirlemek üzere final turlarına devam ediyor. Karabük Üniversitesi’nde üniversite gençliğini spor, teknoloji, müzik, eğlence ve rekabetle buluşturan Koç Fest’in önceki gün ünlü bir konuğu vardı. Dünyaca ünlü bilardo oyuncusu Semih Saygıner, Karabük Üniversitesi’nde öğrencilerin büyük ilgisi eşliğinde bilardo konusundaki ustalığını bir kez daha gözler önüne serdi.

 

Semih Saygıner: “Koç Fest, beni daha da gençleştiriyor”

 

Milli Bilardocu ve Dünya Bilardo Kupası Sahibi olan Semih Saygıner, Karabük Üniversitesi’nde yüzlerce öğrencinin katılımıyla yaptığı gösteriden sonra bu yıl ilk kez katıldığı Koç Fest’te gençlerin yüksek enerjisinden dolayı çok heyecanlandığını söyledi. Daha önce Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ile Balıkesir Üniversitesi’nde gençlerle buluşan Semih Saygıner, “Koç Fest kapsamında 7 ilde öğrencilerle buluşacağım. Çok keyifli vakit geçiriyorum. Koç Fest’te bulunduğum ortam, gençlerin ilgisi beni daha da gençleştiriyor” dedi.

 

Üniversiteli izleyicilerin sporu çok sevdiğini ve coşkuyla takip ettiğini söyleyen Semih Saygıner, Türkiye’de üniversite sporlarında futbol dışında birçok branş olmasını da iyi bir haber olarak değerlendirdi.

 

Semih Saygıner: “Türkiye adına yine başarılara imza atacağım”

 

Yaklaşık 7 yıldır profesyonel olarak spora ara verdikten sonra geçtiğimiz günlerde Avrupa 3 Bant Bilardo Şampiyonası’nda Türkiye’yi yeniden temsil eden Semih Saygıner, ilerleyen dönemde Türkiye adına yine başarılara imza atacağına inandığını belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: “Bilardoda yıllar içinde elde ettiğim başarılar sayesinde insanların ilgisi arttı. Federasyonunun kurulma aşamasında bazı sıkıntılar yaşamıştık ama insanlar bilardoyu sevdi ve sonunda bir spor dalı haline geldi. Yeniden bilardoya döndüğümde kendime 2 yıl vermiştim. Henüz bir yıl bile olmadı. 2 yıl içinde yeniden zirvede olurum.”

 

Semih Saygıner, Koç Fest’in beşinci ayağı Gaziantep Üniversitesi’nde de Üniversitelerarası Bilardo Türkiye Şampiyonası’nın düzenleneceğini hatırlattı.

 

Okyar Tuncel: “9 yılda sahada 2 buçuk milyondan fazla, sosyal medyada ise 20 milyon gence ulaştık.”

 

Koç Holding Kurumsal Marka Müdürü Okyar Tuncel de Koç Fest’in 10. yılını kutlamaktan ötürü büyük gurur duyduklarını belirterek şöyle devam etti: “Gençleri desteklemeye, onları spor, müzik, eğlence ve rekabetle buluşturmaya devam ediyoruz. Geride bıraktığımız 9 yılda önemli bir başarı elde ettik. 9 yılda 100 bin kilometre yol kat ederek 32 şehirde 33 üniversite ziyaret ettik, 82 festival düzenledik. 1 milyon 350 bin kişi konserlere, 350 bin kişi etkinliklere ve 50 bin kişi de izleyici olarak spor salonlarında gerçekleştirilen müsabakalara katıldı. Sosyal medya aracılığıyla ulaştığımız kişi sayısı 20 milyona ulaştı. Yıllar içinde branş sayımızı 46’ya yükselttik. Gençlerin yeni spor dallarıyla tanışması ve bu alanlarda başarılarının artması ile birlikte Türkiye’de az sayıda branşa odaklanmış spor anlayışının da zamanla zenginleşeceğine inanıyoruz”

 

Karabük Üniversitesi’nde Koç Fest rüzgarı esti

Muğla’dan başlayan finallerin üçüncü durağı Karabük’te gerçekleşen müsabakalar ve etkinlikler 28 Nisan-2 Mayıs tarihleri arasında yapıldı. Yıl boyunca 46 branşta 22 bini aşkın sporcunun yarıştığı Türkiye Koç Fest Üniversitesi Spor Oyunları finallerinde toplam 5 bin sporcu ter döktü. Futbol Tenisi ve Okçuluk branşlarında üniversiteli sporcuların rekabetine sahne olan Karabük Üniversitesi’nde sporun yanı sıra çeşitli etkinlikler de düzenlendi.

 

Koç Fest kapsamında bu yıl konser turuna çıkan ünlü rock grubu Athena, Karabük’te 30 Nisan’da üniversiteli gençlerle bir araya geldi. Koç Fest’e, Koç Topluluğu Şirketleri de düzenledikleri etkinliklerle destek verdi. Festivalde ayrıca viral videolar, teknolojik etkinlikler ve sosyal medya ile entegre edilmiş yarışmalar da gençlerle buluştu.

 

Bu yıl toplam 7 ilde gerçekleşecek ve 17 Mayıs’ta sona erecek finaller, Karabük’ten sonra sırasıyla Sivas, Gaziantep, Antalya ve Isparta’da yapılacak.

Etiketler:
📆 04 Mayıs 2015 Pazartesi 12:00   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR