MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Manşet, Pendik, Toplum » SEMİNERDE GÖRÜLMEMİŞ İLGİ
SEMİNERDE GÖRÜLMEMİŞ İLGİ

KÜLTÜR MERKEZİNDE YOĞUN KATILIMLI SEMİNER

* YÜZLERCE MESLEK MENSUBUNU BULUŞTURAN SEMİNER
* E-FATURA SEMİNERİNDE GÖRÜLMEMİŞ İLGİ

 
İstanbul Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Derneği tarafından düzenlenen “E-Defter ve E-Fatura Uygulamaları “konulu seminer görülmemiş bir ilgiyle karşılandı. Yüzlerce Mali Müşavir ve Muhasebeci konunun uzmanlarından detaylı bilgiler aldı, sorularına yanıt buldu.

 

 

İstanbul Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Derneği tarafından üçüncüsü düzenlenen “E-Defter ve E-Fatura Uygulamaları “konulu seminer Pendik Yunus Emre Kültür Merkezi’nde 8 Ekim 2015 Perşembe günü gerçekleşti.

 

Seminerin açılış konuşmasını İstanbul Meslekte Birlik Başkanı Yeminli Mali Müşavir Kadir Gurbetçi yaptı. Başkan Gurbetçi, mesleki anlamda yapılan çalışmalar ve girişimler hususunda katılımcıları bilgilendirerek, sorunları çözümlemek için Maliye Bakanlığı ve ilgili kurumlar düzeyinde çaba sarf ettiklerini paylaştı. Gurbetçi, özellikle beyanname sürelerinin uzatılması konusunda girişimlerde bulunduklarını söylerken, düzenlenen seminerinde önemine de dikkat çekti.


unnamed

Seminer, Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Hüseyin Özmen’in oturum başkanlığı ile sürdü. Seminer konuşmacıları İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı Usul Müdürü Selçuk Gürbüz, İstanbul Vergi Dairesi Usul Müdür Yardımcısı Müseyyip Gülen, AG-YMM ve Bağımsız Denetim A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı ve Yeminli Mali Müşavir Ahmet Gündüz oldu. Uzmanlar E-Fatura, E-Defter ve E-Tebliğ konularında katılımcılara bilgiler sundu.

 

Seminer konuşmacıları arasında yer alan ve Türkiye genelinde yaptığı seminer ve eğitimlerle bilinen AG-YMM ve Bağımsız Denetim A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı ve Yeminli Mali Müşavir Ahmet Gündüz, konuya ilişkin yaptığı sunumda önemli bilgiler verdi. Gündüz, konuşmasında son güncel uygulamalar ve değişiklikler, yasal düzenlemeler, uygulamadan yararlanma yöntemleri ve konuya ilişkin çarpıcı bilgiler paylaştı. Yüzlerce muhasebeci, müşavir ve yeminli mali müşavirin ilgiyle takip ettiği programın sonunda soru cevap bölümüne geçildi. Soruların cevaplanması ve armağan takdiminin ardından seminer sona erdi.

Galeri
📆 11 Ekim 2015 Pazar 14:36   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR