MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Etkinlikler, Genel, İlçeler, Manşet, Toplum, Tuzla » Şifa Mahallesi’nde Sokak İftarı Kaldırıma Taştı
Şifa Mahallesi’nde Sokak İftarı Kaldırıma Taştı

Tuzla Belediyesi’nin Şifa Mahallesi’nde düzenlediği 3.000 kişilik sokak iftarı yoğun ilgi görünce masalar yetersiz kaldı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, kaldırımlara, işyeri ve apartman merdivenlerine taşan sofrada vatandaşlarla birlikte iftar açtı.

 


Şifa Mahallesi Zafer Caddesi’nde düzenlenen sokak iftarına Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci ile vatandaşlar katıldı. Şifa Mahallesi sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği iftar sofrasında yer kalmadı. Bir çok vatandaş, kaldırımlarda, ev ve işyerlerinin basamaklarında sofra kurup yemeğini paylaşarak Ramazan’ın manevi ikliminde bereketi paylaştı.

 
İftara katılan vatandaşlara teşekkür eden Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Tuzla’nın her yerinde, mahallelerinde sizlerle aynı sofrayı paylaşmak, birlik ve beraberliğimizi daha iyi noktalara çıkartabilmek, kardeşlik duygularımızı geliştirmek istiyoruz.

 

Aynı anneden olanlar değil aynı sofrayı paylaşanlar kardeştir diyen bir milletin, medeniyetin evlatları olarak bu sokak iftarlarında dostluğumuzu, kardeşliğimizi, bazen komşuluk ilişkilerimizi geliştirmenin ihtiyacını duyuyoruz. Gelişen, değişen, büyüyen metropollerde o birlik ve beraberlik duygularını pekiştiren aynı sofrayı paylaşmayı sürdürüyoruz.” şeklinde konuştu.

📆 09 Temmuz 2014 Çarşamba 10:45   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR