MENÜ ☰
ARTDUŞ
Haziran 2024
P S Ç P C C P
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
.
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Manşet, Şile, Toplum » ŞİLE BELEDİYESİ TOGG MARKA MAKAM ARACINI ŞİLE HALKININ HİZMETİNE SUNDU
ŞİLE BELEDİYESİ TOGG MARKA MAKAM ARACINI ŞİLE HALKININ HİZMETİNE SUNDU

Şile Belediyesi Makam Aracı TOGG, bundan böyle Şileli vatandaşların hizmetinde olacak.

TOGG Marka Makam Aracı Artık Şileli Vatandaşların Hizmet Aracı 

Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı,  Belediye Başkanlığı görevine başladıktan hemen sonra Şile halkının hasretle beklediği icraatları teker teker uyguluyor, Şile Belediyesi envanterinde bulunan Türkiye’nin yerli otomobili TOGG vatandaşların kullanımına sunuluyor. Şile Belediyesinin makam aracı olan TOGG, Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı’nın talimatı ile şehit ailelerinin ve ihtiyaç sahibi çiftlerimizin hizmet aracı olarak kullanılacak.

“Şehit Ailelerimiz ve İhtiyaç Sahibi Vatandaşlarımız Başımızın Tacıdır!”

Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı,  konuya ilişkin açıklamasında, Şile genelindeki
Şehit aileleri ve yakında dünya evine girecek olan ihtiyaç sahibi çiftlerin en mutlu günlerinde Şile Belediyesi’ne ait TOGG marka aracın kamunun hizmetlerine sunulduğunu, eski Şile Belediyesi makam aracı olan TOGG’u kullanmak isteyen gençler ve aileler bunun için Şile Belediyesi başkanlık binasında bulunan Beyaz Masa’ya başvurabileceğini aktardı. Belediye Başkanı Özgür Kabadayı: “Şile Belediyesinin sahip olduğu tüm imkân ve olanaklar, bundan böyle Şile’nin gerçek sahibi Şileli vatandaşların emrindedir. Özellikle de şehit ailelerimiz ve ihtiyaç sahibi çiftlerimiz başımızın tacıdır! Verdiğim talimatla birlikte bundan böyle TOGG marka makam aracımız, şehit aileleri için hizmet ve yeni evlenecek olan gençler için de gelin arabası olarak kullanılacak.” ifadelerine yer verdi.

📆 24 Mayıs 2024 Cuma 11:14   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

YAZARLAR

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

PİYASALAR