MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » Şile’de Gündem Değiştirecek İddialar!
Şile’de Gündem Değiştirecek İddialar!

MHP Şile İlçe Başkanı Hüseyin Özgür parti yöneticileri ve Belediye Meclis Üyeleriyle birlikte düzenlediği basın toplantısında Şile’de gündemi değiştirecek açıklamalar yaptılar.

 
İlçe Başkanı Hüseyin Özgür;MHP Şile İlçe Teşkilatı olarak İlçemizde olan ,oluşan bir çok şeyi takip etmekte ve zaman zaman bunları gerek mecliste Meclis üyelerimizin verdiği yazılı ve sözlü önergelerle ,bazen de sizlerle yaptığımız toplantılarla sizler kanalı ile kamuoyuna duyurmaya çalışmaktayız dedi.

Ayrıca Şile Belediyesinde kadrolaşmaların olduğuna dair iddiada bulundu,belediye’de kadrolaşma olur,ancak Şile Belediyesinde,Şile li dışında herkes bir şekilde kadrolaşıyor dedi.
Eğer Şile Belediyesin de şef veya müdür olacaksanız orada ,Dursun Şenocak beyefendi var onunla arkadaş olmanız yeterli iddiasında bulundu.
Ayrıca Belediye ye gelen işi bilen ciddi yöneticilerse kısa bir süre sonra ya belediyeden kaçıyorlar veya altı ay gibi bir süre durduktan sonra bir şekilde kendilerini müdür olarak bir yerlere atama yaptırıyorlar ve bizim Şile Belediyemizi kullanıyorlar dedi.
İlçe Başkanı Hüseyin Özgür Belediye nin garaj amirliğinde bile kıyımlar olmakta,başkanımızın kardeşi de Belediye içine dışarıdan müdahale ediyor iddiasında bulundu.

 
Tüm bu olan bitenlerin yanında ilçemizde hızla yeni proje ofisleri açılmakta ancak ne yazık ki halen imar planlarımız tam olarak bitirilemedi sanırım Belediye Başkanımız görev süresini bitirene kadar da bu planlar yapılmayacak dedi.
Plansızlığın dezavantajı nı köylümüz yaşıyor,plansız olan yerlerini tarla vasfıyla satıyor ve bazı kişiler buralarda yer alıyorlar ve Belediye ye gelerek kendi istekleri doğrultusunda aldıkları yerler ile ilgili olan bölgelerde planları yaptırıyorlar yani Şile’miz “KEYİFE GÖRE PLAN” yapılıyor iddiasında bulundu.

 
MHP İlçe Başkanı Özgür;eski adıyla köy yerleşim alanlarında bulunan plajlar hakkında da önemli açıklamalarda bulundu. Sahillerde genelde Belediye Şirketi Mercan Köşk üzerinden ihaleye gidiliyor veya gidilmiyor,mercan köşk alıyor,ancak daha sonrasında bu yerlere bazı insanlar gelip adeta çörekleniyorlar örnek vermek gerekiyorsa Sofular Mahallesi (köyü) plajı adeta işgal altında dedi. Ayrıca bir örnek daha vermek gerekirse,Ak Parti köy temsilcisi bir dernek kurdu ve plajda dernek adı altında fiş kesmeye başladılar,bu konuyla ilgili şikayetler yapıldı ama ne yazık ki kimse bu konuyla ilgilenmedi soranlara da muhtarlık adına para alıyoruz diyorlar, orada da bir rant dönüyor dedi.

📆 10 Ağustos 2015 Pazartesi 14:36   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR