MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Eğitim, Manşet, Toplum » Şimşek Gençler Sokak Hayvanlarını Unutmuyor.
Şimşek Gençler Sokak Hayvanlarını Unutmuyor.

Şimşek Gençler Sokak Hayvanlarını Unutmuyor

 
Ahmet Şimşek Anadolu Lisesi öğrencileri sokak hayvanlarını unutmuyor, unutturmuyor ve çevresine duyarlı sorumluluk sahibi insanlar olarak yetişiyor. Öğrenciler, “Sokak hayvanları için sosyal sorumluluk ve farkındalık projesi” kapsamında kendi çabalarıyla biriktirdikleri kedi, köpek maması ve kuşyemini Kartal’ın değişik noktalarına bırakarak örnek bir etkinliğe imza atıyorlar.
“Vatandaşlar öğrencileri kutladı.”
Ahmet Şimşek Anadolu Lisesi  9. ve 10. sınıf öğrencileri, Tarih öğretmeni Deniz Şahin, Coğrafya Öğretmeni Handan Ön ve İngilizce Öğretmeni Ahmet Şentürk öncülüğünde hayvan severlerin de desteğini alarak bir kez daha Kartal’ın çeşitli noktalarına hayvan yemleri bıraktılar. Öğrencilerin bu davranışını görenler, “Bu duyarlı davranışınız nedeniyle sizleri tek tek kutluyor, buna öncülük yapan öğretmenlerinize ve Ahmet Şimşek Anadolu Lisesi’ne minnettarlığımızı bildiriyoruz.” dediler.
“Duyarlı ve sosyal gençler yetiştiriyoruz.”
Tarih Öğretmeni Deniz Şahin ise, “Sosyal sorumluluk projemizin amacı sorumluluk bilinci kazanmış duyarlı ve sosyal gençler yetiştirmektir. Gerçekleştirdiğimiz bu etkinliğimiz ilgi gördü. Öğrencilerimiz, Kartal’ın çeşitli yerlerine koydukları mamalarla sokak hayvanlarına karşı ne kadar duyarlı olduklarını Kartal halkına da göstermiş oldular.” dedi.

Galeri
📆 06 Mart 2017 Pazartesi 17:04   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR