MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Flaş, Genel, Manşet, Toplum » SİZ KEYİF ALACAKSINIZ DİYE ÇEKİLMEYECEĞİM,SONUNA KADAR ADAYIMI DESTEKLEYECEĞİM
SİZ KEYİF ALACAKSINIZ DİYE ÇEKİLMEYECEĞİM,SONUNA KADAR ADAYIMI DESTEKLEYECEĞİM

KARTAL’IN UMUDUNU KIRMAYIN…
Cumhuriyet Halk Partisi Kartal belediye Meclis Üyesi adayı Umut Daştan son günlerde merak edilen ve çok konuşulan ,meclis üyeleri liste sıralaması ile ilgili kamuoyunda dolaşan söylentilerle ilgili ve parti içerisinde çıkan ,dedikodulara isyan edercesine cevap verdi.
İşte Umut Daştan’ın sitem dolu o sözleri;
KAMU OYUNA DUYURU…!!!
Bildiğiniz üzere Kartal Belediyesi meclis üyeliğine meclis Üyesi aday Adayı olarak talep açtım. Ben ve beraberimde 106 aday bu cesareti göstererek ve yöntemi bilmememize rağmen partimize bağış yaparak aday adayı olduk.
SİZ KEYİF ALACAKSINIZ DİYE ÇEKİLMEYECEĞİM,SONUNA KADAR ADAYIMI DESTEKLEYECEĞİM
Ama bakıyorum ki bu adaylıklarımızdan ve yöntemden rahatsız olan biz değil diğer arkadaşlarımız olmuş. Israrla bu aday adaylarını dillerine dolayarak, gırgır ve şamataya düşürür halde, yok çekilin, yok sizle dalga geçiliyor, siz kendi haklarınızı savunamıyorsunuz bizi nerden savunacaksınız laflarıyla ağır tahriklere sokuluyor.

Ne yapalım? Şimdi size soruyorum desteklediğiniz aday adayları gibi istifamı edelim, CHP yi Kartal’da sandığamı gömelim, sizin keyfiniz yerine gelsin diye belediye başkan adayına küfür mü? Edelim, üstünü mü? Parçalıyalım. Ne yapalım neeee?

Ne istersiniz, partiyi terk mi edelim? İstifa mı edelim, basın açıklaması yapıp partiyi mi eleştirelim.? Toplantı yapıp partiye oy atmayalım diye karar mı alalım. Söz veriyorum neyden keyif alırsanız onu yapacağım? Eğer aday olursam çekilmem size keyif verecekse çekileyim. Yeter artık ama yeter. Aday Adayı olduk burnumuzdan geldi. İstifa etsek bıraktı kaçtı diyeceksiniz. Neyinize güveneyim sizin neyinize??? Tekrar söylüyorum. Hiç bir yorum yapmayacağım 31 marta kadar ve eşşek gibi çalışacağım. İnşallah olmaz eğer kaybedersek 1 nisanda bizimde bir çift lafımız olacak elbet. Saygılarımlar…
CHP Kartal belediye Meclis Üyesi Adayı,Umut Daştan

İSTANBUL34GAZETESİ

📆 13 Şubat 2019 Çarşamba 18:36   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR