MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » Soğanlık halkından Başkan Altınok Öz’e yoğun ilgi
Soğanlık halkından Başkan Altınok Öz’e yoğun ilgi

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Soğanlık Orta Mahalle ve Soğanlık Kültür Merkezi’ni ziyaret eden Başkan Altınok Öz, vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Başkan Altınok Öz, vatandaşlarla sohbet ederek, dertlerini dinledi.

 

 

Sosyal projelerle halkın onayladığı her türlü değişimi Kartal’da yaşama geçiriyoruz

 

Belediyeciliğin insan odaklı hizmet olduğunu ve sosyal projelerle halkın onayladığı her türlü değişimi Kartal’da yaşama geçirmek için çalıştıklarını ifade eden Başkan Op. Dr. Altınok Öz, “Mahalleliyle ve toplumun tüm kesimiyle bir araya gelmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda mahalle dernekleri ve muhtarlarımızla görüşüyoruz. Mahallelerimizi ve esnafımızı ziyaret ediyoruz. Onların dertlerini, sıkıntılarını dinliyoruz. Sıkıntıların ortadan kaldırılması için yerinde incelemelerde bulunuyoruz. Kartallıların daha rahat ve huzurlu yaşamaları için  çözüm üretiyoruz.” dedi.

 

 

 

Kartal’da gezdiği her mahallede özellikle çocuklar tarafından yoğun sevgi gösterileriyle karşılanan Başkan Altınok Öz, Soğanlık Kültür Merkezi’nde de yine çocuklar tarafından sevgiyle karşılandı. Başkan Altınok Öz’ü karşılarında gören çocuklar, hemen yanına gelerek Başkan Altınok Öz ile sohbet etti. Çocuklar Başkan Altınok Öz ile hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

 

Kartal’ı sporun merkezi yaptık

Kartal’da bugüne kadar çocuklara yönelik birçok projeye imza atan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, “Geleceğimizi çocuklarımız şekillendirecek. Onlara ne kattığımız, onları nasıl yetiştirdiğimiz çok önemli. Çocuklarımız için Kartal’da sosyal ve kültürel her alanda birçok ilke imza attık. Çocuklarımızı spora teşvik etmek ve desteklemek amacıyla Kartal’da satranç kulübü kurarak turnuvalara ev sahipliği yaptık. Çocuklarımızı satranç ile tanıştırarak stratejik düşünme yeteneğini keşfetmelerini sağladık. Ücretsiz Yelken Okulumuz ile çocuklarımızın spor yapmalarına olanak tanırken, onların hızlı kararlar alma yetilerini ve ortak çalışma prensibiyle hareket etmelerine fırsat verdik. İstanbul’un yelken sporuna en elverişli yerlerinden biri olan Kartal’ı bu sporun merkezi haline getirdik.” dedi.

📆 19 Ekim 2015 Pazartesi 10:06   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR