MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » SOĞANLIK SANAT EVİ VE GENÇLİK MERKEZİ’NİN İNŞAATI HIZLA YÜKSELİYOR
SOĞANLIK SANAT EVİ VE GENÇLİK MERKEZİ’NİN İNŞAATI HIZLA YÜKSELİYOR

 

Rekonstrüksiyon, (tarihi bir binanın kalıntılarından, eski şekline sadık kalarak onun yeniden yapılması) çalışmasıyla Türkiye’de nadir görülen sanat ve gençlik merkezlerinden olması planlanan Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi’nin inşaatı hızla sürüyor.

 

“Kartal’ı Rantçılara Değil, Gençlere Teslim Ediyoruz”

 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz; geçtiğimiz aylarda temeli atılan ve inşası hızla devam eden, Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi’nin inşaat alanını gezerek incelemelerde bulundu. Başkan Altınok Öz’e inceleme boyunca, Başkan Danışmanı Gülcemal Fidan, Gümüşpınar Mahalle Muhtarı Miktat Gürsel ve Fen İşleri Müdürü Ayhan Taş eşlik etti. Uzun süre proje alanını gezen Başkan Altınok Öz, yaptığı konuşmada; “Bugün çalışma arkadaşlarımızla birlikte Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi’nde devam eden çalışmaları inceledik. Göreve geldiğimiz günden bu yana, Kartal’ı sanat ve kültürün merkezi yapacağız dedik. Bu yönde çalışmalarımıza aynen devam ediyoruz. Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi, bunun en güzel örneklerinden biri oldu. Kartal’ı rantçılara değil, gençlere teslim ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

Öte yandan Başkan Altınok Öz, Fatih Boylan Parkı’nda devam eden alan düzenlemelerini de inceleyerek yapılması gerekenler hakkında yetkililere talimat verdi.

 

 

📆 17 Ocak 2019 Perşembe 15:33   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR