MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Spor, Toplum » SOĞANLIK SPOR KULÜBÜ BAŞKANI KESKİN’DEN BAŞKAN ALTINOK ÖZ’E TEŞEKKÜR
SOĞANLIK SPOR KULÜBÜ BAŞKANI KESKİN’DEN BAŞKAN ALTINOK ÖZ’E TEŞEKKÜR

Soğanlık Spor Kulübü Başkanı Ercan Keskin, “Belediye Başkanımız Altınok Öz’e desteğinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Kartal Soğanlık Spor Kulübü Başkanı Ercan Keskin spor kulüplerinin farklı konularda sorunlar yaşadığını, sorunların çözümünde Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün desteğini yanlarında görmekten memnuniyet duyduklarını ifade etti. ‘Belediye Başkanımız Altınok Öz’e spor kulüplerine desteği için teşekkür ediyoruz.” dedi. Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, Soğanlık Spor Kulübü Tesislerini ziyaret etti.

 

 

Gürer, belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi ve belediyenin sporun Kartal’da gelişimi adına yaptığı çalışmaları örnekleri ile anlattı. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz döneminde Kartal’da farklı spor branşlarında önemli gelişmeler yaşandığını ifade eden Gürer, satranç, yelken, dağcılık gibi branşlarda önemli çalışmaların yapıldığını, Kartal Belediye Spor yanında diğer amatör spor kulüplerine de her yıl destek sağlandığını söyledi.

 

Soğanlık Spor Kulübü antrenörü Fethi Topal, Kulüp Müdürü Osman Er, eski sporculardan Nafer Elbaş ile Belediye Meclis üyesi ve Kartal Belediye Spor Başkanı Halil Şener, Başkan danışmanı Haydar Oğuz, Gümüşpınar Mahalle temsilcisi Ümit Kaplan ve Yönetim Kurulu üyelerinin de yer aldığı toplantıda sporun genel sorunları konuşuldu.  Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, gelecek süreçte spor kulüpleri ile belediye işbirliği içinde sporcuların kültür ve sanatla daha iç içe olabilecekleri projeleri geliştirmek ve sporcuların bilgi, kültür, sanatla donanımlı olarak farklı alanlarda daha etkin olmalarını sağlamak adına çalışmalar yapmayı planladıklarını da belirtti.

 

 

Atatürk’ün sporcu ile ilgili tanımlamasından yola çıkarak “Bilgi ile kültür ile sanat ile spor bir arada birlikte olunca başarı mutlaka oluşur.”dedi. Kulüp Başkanı Ercan Keskin, Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün spor yaklaşımının olumlu olduğu kadar önemli olduğunu ve Kartal’da sporda başarılı isimlerin bu destekle daha da artacağına inandığını ifade etti.  Soğanlık Spor antrenörü Fethi Topal başarılı sporcunun bilgi ile donanımlı olmasının önemine değindi ve bu bağlamda belediye ile spor kulüplerinin işbirliği içinde çalışma yapmasının faydalı olacağını vurguladı. Belediye Meclis üyesi ve Kartal Belediye Spor Başkanı Halil Şener’de “Amacımız sporun ve sporcuların sorunlarını en aza indirmektir” diye konuştu.

 

 

Eski sporculardan CHP Soğanlık Mahalle Birim sorumlusu Nafer Ermiş amatör spor kulüplerinin çok zor koşullarda fedakârlık yapan yöneticiler sayesinde devam ettiğini, bu bağlamda belediyenin katkısının spor kulüpleri için büyük destek olduğunu ifade etti.

📆 08 Mayıs 2015 Cuma 12:59   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR