MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Büyükşehir, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » Son dakika: İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun koronavirüs testi pozitif çıktı.. İmamoğlu’ndan ilk açıklama
Son dakika: İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun koronavirüs testi pozitif çıktı.. İmamoğlu’ndan ilk açıklama

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun koronavirüs testi pozitif çıktı. Gelen son dakika haberine göre, Hastanede tedavi süreci başlayan İmamoğlu’nun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İBB Başkanı İmamoğlu, ‘’Covid 19 testim pozitif çıktı, tedavi sürecim başladı. Sağlık durumum şu an iyi, ilgi gösteren herkese teşekkürler. Sağlığınıza ve önlemlere mutlaka dikkat edin, hepinizi seviyorum.’’ açıklamasında bulundu.
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu coronavirüse yakalandı.

İBB BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU’NDAN AÇIKLAMA

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, ‘’ Covid 19 testim pozitif çıktı, tedavi sürecim başladı. Sağlık durumum şu an iyi, ilgi gösteren herkese teşekkürler. Sağlığınıza ve önlemlere mutlaka dikkat edin, hepinizi seviyorum.’’ açıklamasında bulundu.

İBB Başkanı İmamoğlu’nun yaptığı açıklama şu şekilde:

”Kıymetli vatandaşlarımız, tabi ben sıklıkla aslında test olan birisiyim. Hatta çarşamba günü yine kovid testi oldum ve negatif çıkmıştı. Ama dün akşam saat 9 sıralarında ateşim yükseldi ve 38 derece ateşle hastaneye gelince, dün akşamı hastaneyi geçirdim. Ve test olduk. Ve bugün itibariyle pozitif olduğu konusunda bir rapor oluştu.

Şu an aslında iyiyim, ateşim fena değil. Tıbbi anlamda negatif diye yorumlayacağımız bir şey gözükmüyor. İnşallah sağlığımıza kavuşacağız. Elbette bütün vatandaşlarımızın dikkat etmesini istiyorum. Bu süreçte duyurularımızı hep yapıyoruz. Teması mümkün olduğu kadar azaltalım. Herkesin duyarlılık göstermesi şarttır.”

İBB SÖZCÜSÜ DUYURDU

İBB Sözcüsü Murat Ongun yaptığı açıklamada, “İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nun Covid-19 testi pozitif çıkmıştır. Hastanede tedavi süreci başlayan Başkanımızın sağlık durumu iyidir. Kamuoyunun bilgisine sunarız” dedi.

📆 24 Ekim 2020 Cumartesi 20:18   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR