MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Spor, Toplum » SORUMSUZLUK CAN ALACAKTI. ..!
SORUMSUZLUK CAN ALACAKTI. ..!

Pazar günü Kartal Belediye spor Selimiye sporla karşılaştı.
Karşılaşma Kartal Bulvar Sahasında oynanırken henüz karşılaşmanın 2 dakikasında Kartal Belediyespor’lu futbolcu başına sert bir darbe aldı ve başı üstüne yere çakıldı. Çırpışmanın ve yere düşmenin şiddetiyle Bahadır Beyin Travması geçirdi.

 
DİLİ DÖNDÜ
Ne var ki talihsiz futbolcunun Beyin travmasının yanı sıra dilinin dönmesi neticesinde as kalsın genç futbolcuyu kaybedecektik.
İLK MÜDAHALEYİ GS SAĞLIK EKİBİ YAPTI.
Kartal Belediyespor-Selimiyespor Karşılaşması öncesi Kartalspor-Galatasaray Amatör maçı oynandı. Bu karşılaşma oynanır oynanmaz Profesyonel karşılaşma başladı.Yani Kartalspor-Selimiyespor. Karşılaşmanın henüz 2. dakikasında meydana gelen saha içi kazası as kalsın ölümle sonuçlanacaktı. Çünkü Belediyespor-Selimiye karşılaşmasında saha da sağlık ekibi ve Ambulans yoktu.

 

Tam o sırada GS kafilesi ve Ambulans sahadan ayrılmak üzere idi saha içinde meydana gelen kazaya derhal GS’ın Doktorları ve sağlık ekibi müdahale ettiler ve yerde baygın yatan Bahadır’a ilk müdahaleyi yaptılar ve güçlükle dönen dilini normale çevirdiler .Kartalspor- GS Maçı için hazır bekletilen Ambulansla Bahadır’ı Hastaneye yetiştirdiler.

 
NEDEN SAĞLIK EKİBİ VE AMBULANS VERİLMİYOR
Galatasaray Takımının Sağlık ekibi o anda sahada olmamış olsaydı Bahadır’ı kaybetmiş olacaktık. Kartal Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Mehmet Şentürk, ,” Defalarca Kartal Sağlık Müdürlüğüne resmi yazı yazdık Kartal’da oynayacağımız maçlar için Sağlık ekibi ve Ambulans talebimiz oldu. Ne var ki yazılı ve resmi baş vurularımız dikkate alınmadı. Amatör maçlara sağlık ekişi veriliyor Ambulans veriliyor.Verilsin oraya da gerekli. Ne var ki Profesyonel karşılaşmalara sağlık ekibi ve Ambulans verilmiyor. Neden? Şayet Galatasaray kafilesi kazanın meydana geldiği saatlerde Stat ‘tan ayrılmış olsaydı Bahadır’ı kaybedecektik. Özellikle olaya müdahale eden Galatasaray Kulübü Doktorlarına ve Sağlık ekiplerine çok teşekkür ediyorum.

Ve bundan sonraki maçlarımızda lütfen Kartal Sağlık Müdürlüğü sağlık ekibi ve Ambulans bulundurmalı” şeklinde bir an önce sağlık ilgililerinin dikkatini çekti.
Haber : Fethi Satıcı

📆 20 Ocak 2015 Salı 13:20   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR