MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » SUNA ARI; HALKIMIZIN YAŞANTISINA DOKUNMAK İÇİN ADAY OLDUM
SUNA ARI; HALKIMIZIN YAŞANTISINA DOKUNMAK İÇİN ADAY OLDUM

CHP Kartal Belediye Meclis üyesi aday adayı Suna Arı neden siyasete girdiğini ve neden meclis üyesi aday adayı olduğunu anlattı bize ve şunları söyledi;

1973 Malatya doğumluyum. İlk Orta ve lise öğrenimimi Beşiktaş ve Ortaköy’de tamamladım.1996 yılından 2005 yılına kadar yurt dışında yaşadım.Gayri menkul danışmanlığı ve müteahhitlik yapıyorum.Kartal Soğanlıkta ikamet ediyorum. Üç çocuk annesiyim,eşim önceleri tekstil işi ile uğraşıyordu şimdi aynı sektördeyiz.

Kamu yönetiminde halen öğrenciyim  eşim ve ben uzun yıllardır partimizle bağlantılıyız.

Aileden Cumhuriyet Halk Partiliyiz ,eşimde öyle.Uzun yıllardır aktif siyaset yapmak istiyordum. Kısmet bu günlere imiş,fakültede bitiyor bu arada onuda belirteyim.

Meclis üyesi olmak istememdeki en büyük gayem, halkımla içiçe olmak, onların yaşantısına dokunmak istiyorum, onların yararına, menfaatlerine hizmetler vermek istiyorum. Takdir edersinizki bu söylediklerimi bireysel olarak yapmak çok zor, onun için yerel yönetimlerde görev almak istedim ve bunun için aday adayı oldum.

Toplumsal sorunları gündeme getirip, özellikle öğrencilerin ve kadınlarımızın dertlerine derman olmak istiyorum,bu anlamda yapılacak olan sosyal projelerde görevler almak istiyorum.

Ben Suna Arı olarak,insanların hayatına dokunabilmel,daha güzelleştirmek adına katkılarda bulunmak için yerel yönetimlerde aktif olarak görev almak istiyorum ve halkımızında teveccühü ile bu göreve talibim.

Projelerim arasında ,üniversite öğrencilerinin ekonomik imkansızlıklar sebebiyle gidemedikleri dersanelerinin Belediye tarafından oluşturulup öğrencilerimizin bundan faydalanmalarını istiyorum.
Yaşam kalite merkezlerini arttırıp onları halka sunmak istiyorum.Halkımızın bu imkanlardan faydalanmalrını istiyorum.

Baştada dediğim gibi herşey dokunmakla başlar ve ben de Halkımızın hayatlarına dokunmak için adayım….
CHP Kartal Belediye Meclis üyesi olur isem eğer bu projelerimin gerçekleşmesi için elimden geleni yapacağıma söz veriyorum…

Kendisine hayırlı olsun diyor çıktığı yolda başarılar diliyoruz.

Röportaj;Nuray Yılmaz

Galeri
📆 19 Kasım 2018 Pazartesi 14:06   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR