MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Manşet, Toplum, Tuzla » Tam Kapanma Döneminde 4-6 Yaş Arası Çocuklar İçin Online Etkinlik Atölyesi Başladı
Tam Kapanma Döneminde 4-6 Yaş Arası Çocuklar İçin Online Etkinlik Atölyesi Başladı

Koronavirüs salgını nedeniyle alınan tam kapanma kararı sonrasında 4-6 yaş arasındaki çocukların kişisel gelişimine katkı sağlanması amacıyla, Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi Online Etkinlik Atölyeleri başladı.

Tuzla Belediyesi, Koronavirüs salgını nedeniyle alınan tam kapanma kararının ardından evlerinde zaman geçirmek zorunda kalan 4-6 yaş arasındaki çocuklar için kişisel gelişim eğitimlerine başladı.  Bu kapsamda, Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi’nde deney, oyun, sanat, jimnastik, dans, şarkı ve daha birçok eğitici eğitimlerin verildiği Etkinlik Atölyesi eğitimlerine başladı. 2 hafta sürecek eğitim çalışmalarında çocuklar, hem eğlenecekler hem de öğrenme fırsatı yakalayacaklar. Çocuklar, online olarak gerçekleştirilecek eğitimler sonrasında, katılım belgesi almaya hak kazanacaklar. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı,” Tam kapanma döneminde çocuklarımızın evlerinde mutlu olmaları ve aynı zamanda kişisel eğitimlerine katkı sağlamak amacıyla Online Etkinlik Atölyeleri eğitimlerine başladık” dedi.

“TUZLA’YI ALTINDA KAPLASAK ÇOCUKLARA YATIRIM YAPMADIĞIMIZ SÜRECE KIYMETİ YOK”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı,” Geleceğimizin umudu çocuklarımız, içerisinde bulunduğumuz tam kapanma dönemini evlerinde yaşıyorlar. Biz de çocuklarımız evlerindeyken, onların kişisel gelişimine katkı sağlayacak eğitim çalışmalarına başladık. Anne Çocuk Eğitim Merkezimiz, 4-6 yaş arasında çocuklarımız için hem öğrenebilecekleri, hem de evlerinde keyifli anlar yaşayacakları Etkinlik Atölyesi eğitimlerinin startını verdi. Her zaman söylüyoruz, Tuzla’yı altınla kaplasak, geleceğimiz olan çocuklarımıza yatırım yapmadığımız sürece bir anlamı yoktur” dedi.

Galeri
📆 07 Mayıs 2021 Cuma 18:46   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR