MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Kartal, Manşet, Politika, Toplum » TAŞKIN GÜRLER İYİ PARTİ KARTAL İLÇE BAŞKAN ADAYIYIM
TAŞKIN GÜRLER İYİ PARTİ KARTAL İLÇE BAŞKAN ADAYIYIM

KARTAL’DA YETİŞTİM KARTAL’A HİZMETE ADAYIM

İYİ Parti Genel Başkan’ı Meral Akşener, Olağanüstü seçimli kurultay kararı alındığını açıklayarak İlçe Kongre seçimlerinin çarşaf liste olarak yapılmasını önermişti.
İYİ Parti Kartal İlçe Teşlikatı 23 Şubatta çarşaf liste ile kongre kararı aldı.Delegelerinde partili üyeler tarafından seçileceği kogre yarışı hız kazandı.
Delegelerin adayları sosyal medya hesaplarından paylaşımlar yaparak üyelerden destek istediler.
Şimdilik üç isimin yarışacağı kongre adayları Mevcut İlçe Başkan’ı Burak Tok,Fuat Onbaşılı ve Taşkın Gürler.
Adaylar arasında ismi geçen ve kuvvetli isimler arasında yer alan Taşın Gürler’le yaklaşan kongre üzerine konuştuk.
Kendisine, yaklaşan kongre ile ilgili düşünceleri sorduk, bu yarışın kazananı kim olacak, kendisinin İlçe Başkan’ı olması durumunda neler yapacağını ve projelerinin neler olduğunu sorduk.


Öncelikle kendisini tanıtarak sözlerine başlayan Taşkın Gürler bize şunları söyledi.
” Ben Taşkın Gürler, 1972 Trabzon doğumluyum ama aslen Gümüşhaneliyim. Yaklaşık 30 yıldır Kartal’da ikamet etmekteyim.
İlk, Orta ve Lise eğitimimi Trabzon’da tamamladıktan sonra Eskişehir Anadolu Üniversitesi Fen Fakültesinde Matematik Bölümünü bitirdim.
Siyasete MHP’de başladım ve bu işin en alt seviyesinden başladım. Teşkilatçılığı ve siyaseti biliyorum diyebilirim.
MHP Siyaset okulu ilk mezunlarındanım.Ülkü Ocaklarında ve MHP’de önemli görevler aldım.
İYİ Parti Kartal İlçe kurucularındanım, İlçe Başkan Yardımcığı görevide yaptığım partim ve Sayın Genel Başkan’ımız Meral Akşener ile Ülkem için hizmetler vermeye devam ediyorum.
25 ocak’ta Kartal Belediyesi Bülent Ecevit Kültür merkezinde yapılan Delege kongremizde 20 mahalleden 400 delege seçildi bende delegelerimizin tevecühüyle seçileceğime inanıyorum.


**** Diğer partilerde olduğu gibi İYİ Partide’de delegelere hakim kişiler varmı? Bu durum ilçe kongre seçimini ne derecede etkiler?
Var tabi olmazmı, ama bana göre kimse kimsenin hür iradesine ipotek koymamalı ve koyamaz. Bir de şu var delegelere hakim kişiler ne kadar yönlendirme yaparsa yapsın sandığa gidildiğinde kinin kime oy vereceğini Allah bilir ben blok bir şekilde delegelerin hakim olabileceklerini düşünmüyorum.
Bizimde temasta olduğumuz insanlar var, dokunduğumuz beraber çalışmak istediğimizi söylediğimiz insanlar var, delege kongremizden sonra ortaya çıkacak bu tablo ve esas yarış ondan sonra başlayacak bana göre.
*** Şu anda üç isim konuşuluyor kongre yarışında, bu isimlerden biride sizsiniz, başka isimlerde çıkabilirmi kongre tarihine kadar?
Tabi siyaset bu, delege kongresinden sonra ortaya çıkacak tabloyada bakmak lazım, çekilmelerde olabilir belki ama, bizde asla öyle bir şey olmaz bunu buradan söylüyorum herkes bilsinki ben asla çekilmeyeceğim ve sonuna kadar bu yarışa devam edeceğim.
Başka bir aday çıkar mı? çıkabilir de belkide bir iki adayı birleştirme çalışmaları da olabilir dedim ya siyaset bu her şey olabilir.
Bizim üzerimizde şu ana kadar her hangi bir baskı yok, Partimideki demokrasiye inanıyoruz ve demokratik bir seçim olacağına inanıyorum.
*** Peki, yerel seçimler ömcesin de ve hemen sonrasında sanki Kartal İYİ Parti içerisinde ikiye , üçe bölünme gibi bir şey oldu mu? ya da sizde böyle bir şey hissettiniz mi ?
Biliyorsunuz Ülke genelinde ve İlçelerde bir Millet ittifakı ile seçimlere girdik. Kartal’da kazanan biz olduk ve ittifakımızın Belediye Başkan adayı Sayın Gökhan Yüksel seçimleri kazandı.
Bu sürecin hemen öncesinde biliyorsunuz İlçe Teşkilatımızda bir ilçe başkanı değişimi yaşandı İlçe Başkanımız Bünyamin Balta istifa etti ve yerine şu anki mevcut ilçe Başkanımız Burak Tok atandı.
Siyasette ister istemez bazı kırılmalar olabiliyor,yerel seçimler zamanında meclis üyeliği belirlemeleri zamanında bazı siyasi anlaşmazlıklar oldu tabi.
yaklaşan kongrede adayım ve seçilir de İlçe Başkan’ı olursam teşkilatlanmaya önem vereceğim, gençlik kollarımızla ve Kadın kollarımızla tam donanımlı bir ilçe teşkilatlanması yapacağım.
Partimizin iktidar olması için ve sayın Genel Başkanımızın Başkan olması için İlçe yönetimimle teşkilatımızla çalışıp elimizden geleni yapacağız.

Yapılacak olan Kongre yarışında benimle birlikte aday olan diğer arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. diyerek sözlerine son verdi.

Kendisine çıktığı yolda başarılar diliyoruz..

Galeri
📆 30 Ocak 2020 Perşembe 22:59   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR