MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet » TAŞKIN GÜRLER; İYİ PARTİ KARTAL İLÇE BAŞKANLIĞINA BENDE ADAYIM
TAŞKIN GÜRLER; İYİ PARTİ KARTAL İLÇE BAŞKANLIĞINA BENDE ADAYIM

GÜNEŞE DÖNDÜK YÜZÜMÜZÜ

Tüm Ülkede olduğu gibi İYİ Parti Kartal İlçe Başkanlığı
Kurulduğu günden bu güne iyi bir çıkış yakalayan ve her geçen gün oy sayısını arttıran İYİ Parti ilerki dönemlerde Ülke Yönetiminde büyük rol alacak gibi.


Kartal İlçe Başkanlığında geçtiğimiz günlerde değişen İlçe Başkanlığı koltuğuna Burak Tok getirilmisti. Önümüzdeki gunlerde yapılacak olan kongrede İlçe Başkanlığına aday isimler arasında Taşkın Gürler’inde ismi geçiyor. Kuvvetli adaylar arasında adı geçen Gürler siyasetin mutfağından gelen birisi.

Kartal siyasetinde de önemli rol oynayan İYİ parti adayları içerisinde kuvvetli adaylardan…


Taşın Gürler kimdir;

Taşkın Gürler :1972 Trabzon doğumlu ,aslen Gümüşhane ‘li olup ilk, orta ve lise eğitimini Trabzonda, Üniversite eğitimini ise Eskişehir Anadolu Üniversitesi fen fakültesi matematik bölümü okumuş.
30 senedir Kartalda ikamet etmekte olan Gürler Mhp Siyaset okulu ilk mezunlarından olup,Ülkü ocakları ve Mhp yönetim lerinde çeşitli görevler aldıktan sonra istifa ederek İYİ parti saflarına katılmış. İYİ parti Kartal ilçede başkan yardımcılığı görevinde de bulunan Gürler Kartalda büfe işletmeciliği yapıyor.
Gürler,Gümüşhane dernekler platformu üyeliği, Turan eğitim gönüllüleri kurucu üyeliği yapan ve Güdef ve çeşitli toplumsal yapıp ve stk larda gorevler almış, bekar olan Gürler ,İyi derecede İngilizce bilmektedir.
Taşkın Gürler son olarak İYİ Parti Kartal İlçe Başkanlığına aday olduğunu ve kendisi ile beraber bu göreve talip olan arkadaşlarınada başarılar diledi.

Galeri
📆 20 Aralık 2019 Cuma 23:15   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR