MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Etkinlikler, Genel, Manşet, Teknoloji, Toplum » Teknopol İstanbul’da İmzalar atıldı!
Teknopol İstanbul’da İmzalar atıldı!

12 yıldır Amerika, Hong Kong ve Hollanda’da faaliyet gösteren Reset Yourself, Türkiye’de Reset Yourself Sağlık Teknoloji Sanayi Ticaret Limited Şirketi olarak yeni bir döneme adım atıyor.

Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Yücelbaş, büyük ortağı eski Hollanda millet vekili Firouze Zeroual ve Michelle Periquet ile birlikte, SBÜ Validebağ Deneysel Tıp Uygulama ve Araştırma Merkezi Detuam’ın Müdürü Prof. Dr. Şaban Tekin ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Anonim Şirketi ile Teknopol İstanbul’un Ar-Ge çalışmalarına odaklanıyor. Ayrıca, Teknopark Genel Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Orhan Çömlek liderliğinde yürütülen bu önemli işbirliği, sağlık alanında büyük bir devrimin habercisi olarak görülüyor.

Reset Yourself, her insanın benzersiz biyokimyasını ortaya çıkarmak için eski şifa yöntemlerini en son bilim ve teknolojiyle birleştiren bir sağlık teknolojisi şirketidir. Saç mineral ve ağır metaller analizini bir tarama aracı olarak kullanan bu yenilikçi yaklaşım, bireylerin diyetlerinin ve yaşam tarzlarının vücutlarını hücresel düzeyde nasıl etkilediğini daha iyi anlamalarına yardımcı oluyor ve fiziksel ve zihinsel performansı nasıl optimize edebilecekleri konusunda kişiselleştirilmiş bilgiler sağlıyor. Bu kişiye özel yapılan sonuçlar sayesinde hastalıklara önlem alınmış oluyor.

Türkiye’nin sağlık teknolojileri alanında en önde gelen ülkeler arasında anılması hedefleniyor.

Reset Yourself Sağlık Teknoloji Şirketi, gelecekte sağlık hizmetlerini dönüştürmeye yönelik önemli bir misyon üstleniyor.

📆 06 Kasım 2023 Pazartesi 12:33   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR