MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » TEMA VAKFI 22 YILDA YARIM MİLYONU AŞKIN GÖNÜLLÜYE ULAŞTI
TEMA VAKFI 22 YILDA YARIM MİLYONU AŞKIN GÖNÜLLÜYE ULAŞTI

Erozyon ve doğal varlıkları koruma adına mücadele eden TEMA Vakfı’nın, kuruluşunun 22. yılında düzenlenen ‘Kamuoyu Bilgilendirme Toplantısı’na gönüllüler ve bağışçıların yanı sıra iş dünyasının önde gelen isimleri de katıldı.

 

TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç, kamu ve özel sektörde faaliyet gösteren kurumları şeffaflık, hesap verebilirlik ve katılımcılığa davet ederken, bugüne kadar yürüttükleri çalışmaları aynı anlayışta gerçekleştirmeye özen gösterdiklerini belirtti. Ataç, TEMA Vakfı’nın paydaşlarına karşı açık ve şeffaf olabilmesinin büyük önem taşıdığını ifade ederek “Çalışmalarımızı başta gönüllülerimiz ve bağışçılarımız olmak üzere hiçbir karşılık beklemeden var güçleriyle çalışan paydaşlarımızın verdiği desteklerle yürütüyoruz. Tüm gönüllülerimize, bağışçılarımıza ve destekçilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

Dünya Bağışçılık Endeksi’ne göre Türkiye’nin gönüllü faaliyetlere katılım süresi açısından 135 ülke arasında 132. sırada yer aldığına dikkat çeken Ataç, sözlerini şöyle sürdürdü: “Gönüllülük konusunda ülke olarak sondan üçüncü sırada yer alıyoruz ve gönüllü olma oranı yüzde 10’u geçmiyor. Yarım milyonu aşkın doğa gönüllüsü ile doğal varlıkları koruma mücadelesini sürdürürken; güvenilirlik, saygınlık, şeffaflık, yaratıcı katılımcılık, siyasi tarafsızlık, herkesi kucaklama ve bilimsellik değerleri her zaman önceliğimiz oldu. Yürüttüğümüz çalışmalarda başta bağışçılarımız ve gönüllülerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımıza bu kriterler çerçevesinde hesap vermeyi ön koşul sayıyoruz.”

Etiketler:
📆 18 Nisan 2015 Cumartesi 10:51   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR