MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Gençlik, Genel, Manşet, Toplum » Tenisteki gururumuz başarıya doymuyor.
Tenisteki gururumuz başarıya doymuyor.
Tenisteki gururumuz başarıya doymuyor.

Türkiye’nin en dinamik eğitim kurumlarından Okan Koleji, öğrencilerinin sportif başarılarıyla da ülkemizi gururlandırmaya devam ediyor. Okan Koleji 7. Sınıf öğrencisi Betina Tokaç, Sırbistan’da düzenlenen uluslararası tenis turnuvasında Sırp rakibini mağlup etmeyi başararak kendi klasmanında Avrupa şampiyonu oldu. Tokaç, daha önce de yurtiçi ve yurtdışındaki birçok turnuvada dereceler elde ederek ülkemizi gururlandırmıştı.

 

Okan Koleji 7.sınıf öğrencisi Betina Tokaç, Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da 9-11 Ocak 2015 tarihleri arasında düzenlenen ‘Tennis Europe Bozinci Turnir’ 14 yaş şampiyonasında mücadele etti. Güçlü rakiplerine karşı üstün bir performans gösteren genç raket, tekler finalinde Sırp rakibini mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay, teniste 14 yaş grubunda “Avrupa’nın en iyisi” olan Betina’yı gönderdiği mesajla tebrik ederken, Okan Koleji yöneticileri de öğrencimize başarılarının artarak devam etmesini dileğinde bulundu.

 

 

Küçük yaşlardan itibaren tenis sporuna gönül veren Betina Tokaç, bugüne kadar Türkiye’nin yanı sıra Fransa, Bulgaristan, Sırbistan ve Arnavutluk gibi ülkelerde düzenlenen turnuvalarda da birincilikler elde ederek ülkemizi tenis sporunda en iyi şekilde temsil etmişti. Başarısında Okan Koleji’nin spora verdiği desteğin önemine vurgu yapan Tokaç, “Okulumun desteği büyük. Sayın Bekir Okan ve Sayın Işıl Okan Gülen’e desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Onlar sayesinde Okan Koleji’nde sporcu bursu ile eğitimime devam ediyorum. Yine onların desteğiyle turnuvalara katılıyorum ve aynı zamanda okulumdan hiç geri kalmıyorum. Antrenmanlarımın olmadığı günlerde ek dersler alıyorum. Öğretmenlerim de bana destek oluyorlar. Böylece tenisi ve okulu beraber götürebiliyorum” diye konuştu.

 

 

Tokaç teniste zirveyi hedeflediğini de sözlerine ekleyerek, “Dünya sıralamasında 1 numaraya kadar yükselmek için daha fazla emek ve özveri ile çalışacağım” dedi.

 

 

📆 02 Şubat 2015 Pazartesi 11:47   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR