MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » TÜRK ANNELER DERNEĞİ VE KARTAL BELEDİYESİ UYUŞTURUCUYLA ETKİLİ MÜCADELEDE EL ELE
TÜRK ANNELER DERNEĞİ VE KARTAL BELEDİYESİ UYUŞTURUCUYLA ETKİLİ MÜCADELEDE EL ELE

Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Dr. Dilek Kars ile birlikte Türk Anneler Derneği’ni ziyaret etti. Gürer, ziyaretinde, Kartal Belediyesi’nin çalışmalarını anlattı.

 

Kadınlar, çocuklar, gençler ve engelliler için yapılan çalışmaların yanı sıra Başkan Altınok Öz döneminde Kartal’da 2009 yılına kadar yapılan yeşil alan kadar yeşil alan yapıldığını belirten Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr Altınok Öz’ün, kadınların sosyalleşmesi adına önemli projeler geliştirdiğini söyledi. Her kesime ve herkese eşit hizmet verildiğini, eşit yaklaşım gösterildiğini belirten Gürer, Gönül Çarşısı, ekolojik pazar, kadın ürünleri pazarı, engelsiz bilgi evi, kültür sanat etkinlikleri ve çevre ile ilgili çalışmaları tek tek anlattı. Kreşlerde 570 öğrenicinin eğitim gördüğünü ve kreş sayısını kısa sürede daha da arttırmak için çalışmalarda bulunduklarını ifade eden Gürer, hafta sonu inşaatların gürültülü çalışma yapmasına izin verilmediğini, okulların bulunduğu bölgelerde Zabıtalar vasıtası ile okul giriş çıkış saatlerinde düzenleme yapıldığını, esnaf denetimlerinin sürekli olduğunu vurguladı. Uyuşturucunun da günümüzün önemli sorunlarından biri olduğunu belirten Gürer, bu konuda derneklerle ortak çalışmalar yapmak istediklerini söyledi.


unnamed (1)

Türk Anneler Derneği Başkanı Adeviye Kadriye Mucur da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün başarılı çalışmalarını ilgi ile izlediklerini belirten Mucur, uyuşturucuyla mücadele konusunda dernek olarak kapsamlı bir çalışma programladıklarını söyledi. Bu konuda herkesin duyarlı olması gerektiğini ifade eden Mucur, uyuşturucu konusunda toplumu bilinçlendirmek için belediye ile işbirliği içinde olmanın önemine değindi.

 

Toplantı sonunda gelecek dönemde uyuşturucuyla mücadeleye yönelik paneller düzenlenmesi ve toplumun bu konuda daha duyarlı kılınması adına çalışma başlatılması kararlaştırıldı.  Kartal Belediye Başkanı Ömer Fethi Gürer ve Çevre Müdürü Dr. Dilek Kars’ın ziyaretinde, Türk Anneler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Adeviye Kadriye Mucur; Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Meral Bandıkcıoğlu, Güneşli Tekeş; Yönetim Kurulu Asıl Üyeleri Nurhan Ergivanç Köse, Birsel Araç, Fatma Sezin İçdem, Yaşar Kurt, Şevval Baysal, Ayşe Kıyıcı, Mersade Uygunoğlu, Sevgi Davet, Emine Binnur Albayrak; Danışman Dilek Havan, Denetim Kurulu Başkanı Nilgün Sevim, M. İhsan Bandakçıoğlu; Zehra Ateş ile üyeler de yer aldı.

 

 

Galeri
📆 14 Ocak 2015 Çarşamba 10:51   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR