MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » Türkiye Diyanet Vakfı İl Temsilcilerine hizmet içi eğitim semineri
Türkiye Diyanet Vakfı İl Temsilcilerine hizmet içi eğitim semineri

Türkiye Diyanet Vakfının yeniden yapılanma süreci çerçevesinde il temsilcilerine yönelik hizmet içi eğitim semineri düzenlendi.

TDV Genel Merkezi’nde başlayan ve bir hafta sürecek eğitim seminerinde, yeniden yapılanma çerçevesinde Genel Merkez birimleri ve hizmetler hakkında bilgi verilecek.

 

 

TDV Genel Müdürü İsmail Palakoğlu, seminerin açılışında yaptığı konuşmada, son dönemlerde dünyanın her yerinden ülkemize, Diyanet İşleri Başkanlığına ve Türkiye Diyanet Vakfı’na yönelik umut ve taleplerin daha çok arttığını, bunların karşılanabilmesi için hizmetlerin daha planlı ve organize yürütülmesi, finansmanı için de yeni imkân ve kaynaklar oluşturulması gerekliliğinin ortaya çıktığını belirtti.

 

 

Türkiye Diyanet Vakfının 40. hizmet yılını geride bıraktığını, vakfın idari yapısında yenilenme, daha hızlı karar ve eylem süreçlerinin oluşturulması, yeni teknolojilerden yararlanılması ihtiyacının doğduğunu ifade eden Palakoğlu, “Bütün bunlar vakfımızın yeniden yapılandırılmasını gerekli kılmış, ülkemizin ve dünyamızın değişen ve gelişen şartlarına uygun olarak genel merkezimiz yeniden yapılanmıştır” dedi.

 

 

Genel Merkezin yanı sıra vakıf şubelerinin yeniden yapılandırılması çalışmalarının da gerçekleştirildiğini belirten Palakoğlu, “Bu kapsamda; şubeler yönetim sistemi ve şubeler insan kaynakları yönetim sistemi yeniden düzenlenmiştir. Şube yönetim kurullarının kaynak üretmesi, kaynakların daha etkin kullanılmasının sağlanması temin edilmiştir. Ayrıca illerde İl Koordinasyon Kurulu, il ve ilçelerde ‘İl/İlçe İstişare Kurulları’ oluşturulmuştur” diye konuştu.

 

İsmail Palakoğlu, bütün bu yeniden yapılanma süreci ile başlayan değişikliklerin ve yeniliklerin anlatılması amacıyla Vakıf Genel Merkezinde il şube temsilcilerine yönelik ve bir hafta süren bir bilgilendirme toplantısı düzenlendiğini belirtti.

 

Palakoğlu, TDV il temsilcilerinden eğitim süresince genel merkez birimlerini ziyaret ederek tanışmalarını ve çalışmaları daha koordineli şekilde sürdürmelerini istedi.

 

Ramazan ve Kurban dolayısıyla yoğun bir döneme girildiğine işaret eden Palakoğlu, bu süreçte il temsilcilerinden aktif katılım ve destek beklediklerini ifade etti.

 

Diyanet İşleri Başkanı ve TDV Mütevelli Heyet Başkanı Mehmet Görmez de Perşembe günü, eğitim seminerinde konuşma yapacak.

📆 25 Mayıs 2015 Pazartesi 14:45   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR