MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Flaş, Genel, Kartal, Manşet, Toplum » TÜRKİYE HARP MALÜLÜ GAZİLER ŞEHİT DUL VE YETİMLERİ DERNEĞİNDEN ŞEHİT AİLELERİNİN İŞTEN ÇIKARILMASINA TEPKİ
TÜRKİYE HARP MALÜLÜ GAZİLER ŞEHİT DUL VE YETİMLERİ DERNEĞİNDEN ŞEHİT AİLELERİNİN İŞTEN ÇIKARILMASINA TEPKİ

Türkiye Harp Malülü Gaziler ,Şehitler ,Dul Ve yetimler Deneğinden şehit ailelerinin işten çıkarılmasına tepki göstersi.Tepkilerini yazılı bir açıklamayla dile getiren dernek Başkanı Oktay Aksu böylesi bir olay bizi derinden yaralamıştır dedi.

İşte o açıklama,

KAMU OYUNA DUYURULUR !.

Ağır hasta ve yaşlı olduğu gerekçesiyle Cezaevinden çıkarılan 2-3 ay boyunca seçim propagandası yapacak kadar sağlıklı olan Mardin Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Ahmet Türk,
Terör örgütü Yöneticiliğinden yargılanan, partisinin eski Diyarbakır il başkanını İnsan kaynakları Genel Müdürlüğüne getirmiştir.Terör örgütü yöneticisi olduğu iddia edilen bu kişinin Genel Müdürlüğe atanması Şehit aileleri ve Gazilerimizde büyük bir şüphe uyandırmıştır.


Mardin Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Ahmet Türk’ün ve terör örgütü yöneticisi olan İnsan Kaynakları Genel müdürünün ilk icraatı aralarında Şehit yakınlarının da olduğu 30 hizmet alımı personeli işten çıkartmak olmuştur.


Şehit ailelerimizi işten çıkarıp dağda öldürülen terörist akrabalarının sözde şehit yakınları diyerek işe alımlarının yapılacağı aşikardır. Bölücü Terör Örgütü’nun siyasi uzantısı olan partiden Belediye Başkanı olan kişiden ne beklenir ki!


Buradan Sayın Adalet Bakanımıza,Sayın İçişleri Bakanımıza ve Sayın Cumhurbaşkanımıza Şehit ailelerimiz ve Gazilerimiz adına sesleniyorum ; “Vatanın Bölünmez Bütünlüğü ve Milleti için canını feda eden Aziz Şehitlerimizin yakınlarını,Senin Kardeşin Devlet için,Bayrak için Şehit oldu diyerek ; işten çıkaran bu Belediye Başkanının yaptığı işlem durdurularak ,Haince düşünebilecek kadar aklı başında ve hiç durmadan seçim çalışması yaparak,hali hazırda Belediye Başkanlığı görevini yapacak kadar sağlıklı olan , bu zat Belediye Başkanlığı görevinden bir an evvel alınmalıdır”.
Türkiye Harp Malulü Gaziler,Şehit Dul ve Yetimleri Derneği olarak işten çıkarılan Şehit Ailelerimizin hakkını sonuna kadar savunacağız,hakları için ne gerekiyorsa yapacağız, bu haksızlığı kesinlikle kabul etmiyor ve kınıyoruz.
Bu Hesap Sorulacak.!!!
Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.

ŞEHİTLER ve GAZİLER VURULUNCA DEĞİL UNUTULUNCA ÖLÜR.!!!! 
ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ
ŞEHİT NURLANMIŞ ASKERDİR
GAZİ ONURLANMIŞ ASKERDİR
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

TÜRKİYE HARP MALÜLÜ GAZİLER ŞEHİT DUL VE YETİMLERİ DERNEĞİ
Genel Başkanı Mustafa IŞIKİSTANBUL ANADOLU YAKASI ŞUBESİ
Başkanı Oktay KAYA

📆 10 Mayıs 2019 Cuma 09:45   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR