MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » Türkiye İş Bankası Süper Satranç Ligi’nde on tur geride kaldı
Türkiye İş Bankası Süper Satranç Ligi’nde on tur geride kaldı

Kocaeli Theness Otel’de, 4 Ağustos 2015 tarihinden beri devam eden Türkiye İş Bankası Süper Satranç Liginde, bugün oynanan çift tur müsabakalarının ardından on tur geride kaldı.

Onuncu tur sonunda liderliğini sürdüren Beşiktaş Jimnastik Kulübü, günün ilk turunda Akdeniz Belediyesi Spor Kulübü, akşam turunda ise Tarsus Zekâ Kulübü karşısında farklı bir galibiyet elde ederek süper lig şampiyonluğunun favori takımlarından olmaya devam ediyor.

Süper Ligin dokuzuncu ve onuncu turunda ligde kalma mücadelesi veren Çallı Spor Kulübü ve Pamukkale Yönetimi Bilişim Sistemleri Zekâ Kulübü ile karşılaşan Deniz Su Aquamatch Satranç Gençlik ve Spor Kulübü, her iki tur sonunda elde ettiği kazançla şampiyonluk yarışında bir adım daha ilerledi ve zirvenin en yakın takipçisi konumunu sürdürüyor.

Dokuzuncu tura üçüncü sırada giren T.S Alyans Satranç Spor Kulübü, günün ilk turunda karşılaştığı rakibi Türk Hava Yolları Spor Kulübü ile masa puanlarını bölüşürken, onuncu turda Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Spor Kulübü karşısında aldığı mağlubiyet ile Süper Ligde beşinci sıraya geriledi. Türk Hava Yolları Spor Kulübü ise onuncu turda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kâğıt Spor Kulübü karşısında masadan galip ayrılarak elde ettiği avantaj ile Süper Ligde üçüncü sıraya yükseldi.

Kayseri Şeker Spor Kulübü, bugünkü rakipleri Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Spor Kulübü ve Ankara Demirspor Kulübü karşısında elde ettiği 4 puanlık kazançla Süper Ligin 11. turuna dördüncü sırada ve daha iddialı giriyor.

İstanbul Teknik Üniversitesi Spor Kulübü, dokuzuncu turda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kâğıt Spor Kulübü karşısında mağlup olurken, onuncu turda Hatay Büyükşehir Belediye Spor Kulübü ile karşılaşmasında masadan beraberlikle ayrıldı ve onuncu tur sonunda sekizinci sıraya gerileyerek şampiyonluk yarışında yara aldı.

Çallı Spor Kulübü ve hiç puanla tanışamayan Ankara Demirspor Kulübü ve Pamukkale Yönetimi Bilişim Sistemleri Zekâ Kulübü ise düşme hattı üzerinde bulunuyor.

Türkiye İş Bankası Süper Satranç Ligi, 13 Ağustos 2015 Perşembe günü oynanacak 11. tur müsabakaları ile devam edecek.

📆 13 Ağustos 2015 Perşembe 11:24   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR