MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Pendik, Toplum » TÜRKİYE SAVATE VE CANNE FESTİVALİ PENDİKTE
TÜRKİYE SAVATE VE CANNE FESTİVALİ PENDİKTE

Savate ve Canne Federsyonu 2015 yılı faaliyet programında yer alan TÜRKİYE SAVATE VE CANNE FEDERASYONU MİNİK YILDIZ GENÇ BÜYÜK BAY VE BAYAN TÜRKİYE ŞAMPİYONASI 07-08/Kasım/2015 tarihinde Pendik Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonunda yapılacak.

Pendikte bulunan Profesyonel Spor Savate Kink Boks Spor salonunu Savate Kink Boks Organize Yönetim Kurulu Başkanını İş Adamı Aydın Kaya Kartal Gündem Gazetesi İstanbul 34 Gazetesi Son Havadis Gazetesi Kartalite Haber olarak ziyaret ettik. Ve Savate Kink Boks Organize Kurulu Başkanı ile Hafta Sonu oynanacak müsabaka öncesi röportaj yaptık.

Ve Savate Kink Boks Organize Kurulu Başkanı ile Hafta Sonu oynanacak müsabaka öncesi röportaj yaptık.
Yönetim Kurulu Başkanı olarak sizi tanıyabilirmiyiz? Ben Niyazi Öztürk Orduluyum 1973 doğumluyum Gemi Donatım firmasında yetkili olarak çalışıyorum. Savate Kink Boks Organize Yönetim Kurulu Başkanıyım.

2)Savate Kink Boks Sporu ile düşüncelerinizi öğrenebilirmiyiz? Savate Kink Boksçoçuklar için hafif dövüş sporudur. Yaşlılarımız ve Tekerlekli sandalyedeki vatandaşlarımızın kolayca yapabileceği spor dalıdır.

3) Gençleri Savate Kink Boks Sporuna nasıl katmayı düşünüyorsunuz? Gençlerin Savate Kink Boks’a ilgisini arttırmayı ailelerine saygılı birey olmalarını ve uyuşturucudan uzak tutmayı hedefliyoruz. Savate Kink Boks Sporunu Türkiye Geneline yaymak istiyoruz bunun için gerekli yer olan Spor Bakanlığına Müracaat ettik onlarda 1 ay içinde onaylacağını yetkililer bildirdi. Hafta sonu oynanacak müsabaka Kasım 7 ve 8 de 12 ilde müsabakalara Türkiye Şampiyonası Savate Kink Boks’una 1000 kişiye yakın katılım bekliyoruz Tavşantepe Anadolu Spor Salonundaki müsabakayı Survivor da yarışan Merve Aydın Hasan Yalnızoğlu Survivor Anıl Hababam Sınıfında oynayan Tuncay Akça hafta sonu oynanacak müsabakayı konuğumuz olarak gelip bize destek olacaklarının sözünü aldık.

4)Kartal Gündem Gazetesi İstanbul 34 Gazetesi Son Havadis Gazetesi Kartalite Haberi hiç duydunuz mu takip etme fırsatı yakaladınız mı? Evet 1 2 defa haberlerinizi okuma fırsatım oldu başarılarınızın devamını diliyorum.
Yapılacak şampiyonaya 12 ilden Tahmini 400 Sporcu Katılacaktır. Pendik İlçe Gençligine büyük katkısı olacak bu faaliyetin amacı gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durması sağlıklı şuurlu bir birey olarak yetişmelerini sağlamaktır.
Amaç gençlerin sokaklardan spor salonlarına çekilmesini sağlamaktır. Geçmiş dönemlerde yapılan şampiyonalar halktan ve camiadan çok büyük ilgi görmüştür.
katılacak olan sporculara başarılar diliyoruz ve bu şampiyonayı düzenleyen sporseverlere de ayrıca Kartalite Haber ailesi adına teşekkür ediyoruz kendilerine bu keyifli röportaj için ve amatör spor dalında bu çalışmalarından dolayı ve hafta sonu oynanacak maçta Kartal Gündem Gazetesi İstanbul 34 Gazetesi Son Havadis Gazetesi Kartalite Haber olarak başarılar dileriz. Aydın Kaya

📆 03 Kasım 2015 Salı 11:05   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR