MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Teknoloji, Toplum » TÜRKİYE’DE BİR İLK
TÜRKİYE’DE BİR İLK

Kendini Dezenfekte Eden Fotoshop Fotoğraf Otomatları

Koronavirüs pandemisi dünyanın ortak sorunu haline geldi. Hâl böyle olunca, temizlik ve dezenfekte olmazsa olmazımız oldu.

Bir çoğumuz, gerek özel işlerimiz gerekse kamudaki işlerimiz için, vesikalık ve biyometrik fotoğraf ihtiyacına sahip oluyoruz. Kamu kurumlarında görebileceğiniz fotoğraf otomatlarına da, bu süreçte firma yetkilileri tarafından dezenfektan otomatları yerleştirildi.

Kaymakamlık, tapu ve nüfus müdürlükleri gibi kamu kurum ve kuruluşlarında görebileceğiniz Fotoshop fotoğraf otomatları artık kendi kendini dezenfekte edebiliyor.
Türkiyenin ilk ve tek yüz tanımlama sistemli Fotoğraf kabini Fotoshop’a aşağıdaki iletişim adreslerinden ulaşabilirsiniz…

BRK İLERİ TEKNOLOJİ YAZ.A.Ş.
VELİBABA MAH. ANKARA CAD. MUKADDER SOK. BERKEL PLAZA NO:6 KAT:4 PENDİK / İSTANBUL

http://www.fotoshop.com.tr

https://www.instagram.com/photoboothsturkiye/

FOTOSHOP HAKKINDA
Fotoğraf Kabini Sistemleri dünyada yaygın bir konsept olmakla birlikte ülkemizde yeterli kalitede ve sayıda üretilmediği için hak ettiği konumu alamamıştır. Günümüzdeki en son teknolojiyle üretilen ve otomatik yüz tanımlama özelliği ile Türkiye de bir ilke imza atmış olan FOTOSHOP fotokabin bu amaçla hizmetinize sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

FOTOSHOP
ÖZELLİKLERİ

Farklı ödeme sistemleri ile çalışabilen ve HD kalitesinde fotoğraf çekebilen FOTOSHOP, farklı fon seçenekleriyle her türlü fotoğraf ihtiyacınızı yaklaşık 3 dakika içerisinde karşılamaktadır.

TASARIM SEÇENEKLERİ
Fotoshop eğlence kabinleri ile çektiğiniz resimleri sistem içerisinde yer alan hazır şablonlar yardımı ile kendinizi dergi kapağına veya bir birinden güzel çerçeve şablonlarına koyabilirsiniz.

BİOMETRİK FOTOĞRAF
ICAO standartlarında baskı yapan ve eşsiz yüz tanımlama sistemiyle, fotokabin vize veya her türlü resmi işlemlerinizde talep edilen 45mm x 35 mm BİOMETRİK vesikalık fotoğraf çekimini otomatik olarak yapabilen ilk ve tek self servis fotoğraf kabinidir.

ANILARINIZI KALICI KILAR
Bayii ve lansman toplantılarınızı, konser, festival, parti organizasyonlarınızı, düğün, doğum günü, mezuniyet, arkadaş toplantıları gibi önemli anlarınızı,15×30 cm Panoramik baskılar alabilirsiniz

Galeri
📆 05 Mayıs 2020 Salı 18:03   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR