MENÜ ☰
ARTDUŞ
Haziran 2024
P S Ç P C C P
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
.
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Eğitim, Genel, İlçeler, Manşet, Toplum, Tuzla » Tuzla Bahar Festivali’nde eğlence ve neşe bir arada yaşandı
Tuzla Bahar Festivali’nde eğlence ve neşe bir arada yaşandı

Tuzla Belediyesi Eğitim Birimleri Bahar Festivali, birbirinden güzel etkinliklere ev sahipliği yaptı. İki gün süren festivalin ilk gününde Anne Çocuk Eğitim Merkezi’nin anneleri ve çocukları sahne aldı. İkinci gününde ise Bilgi Evleri’nin öğrencileri, birbirinden güzel gösterileri vatandaşlarla buluşturdu. Yoğun katılımın gerçekleştiği festivalde, aileler ve çocuklar dolu dolu eğlendi.

Şelale Eğitim Parkı’nda düzenlenen Bahar Festivali, sadece Tuzla’dan değil çevre ilçelerden de vatandaşları ağırladı. Eğlenceli oyunlar, yarışmalar, palyoça ve illüzyon gösterileri, şişme oyun parkurları gibi etkinlikler ile çocuklar eğlenirken aileler de baharın gelişini açık havada kutlama imkânı buldu. Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Sinem Gülenç’in katılım sağladığı festivalde, öğretmenler, kursiyerler ve çok sayıda vatandaş yer aldı.

AÇEM’de eğitim gören minikler, festivalin birinci gününde bayrak gösterisi yaptı. Annelerin çocuklarıyla ‘Biliyorum sen bir meleksin’ şarkısında dans etmesiyle devam eden programda son olarak eğitimlerini tamamlayan kursiyerlere mezuniyet sertifikası verildi. Festivalin 2’nci gününde ise Tuzla Belediyesi Bilgi Evi öğrencilerinin gösterileri vatandaşlarla buluşturuldu.

“MİNİK YAVRULARIMIZA VE ANNELERİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Sinem Gülenç, festivaldeki etkinliklere katılarak, çocuklarla vakit geçirdi. Gülenç, “Öncelikle emeği geçen öğretmenlerimize daha sonra bu güzel gösterileri bize sunan minik yavrularımıza ve annelerine çok teşekkür ediyorum. Birbirinden güzel gösteriler izledik, hepinizin emeklerine sağlık. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında da pazar günü Yayla Migros önünde saat 20.00’de fener alayı olacak. Yürüyüşün ardından Semicenk konserimiz olacak. Sizleri orada görürsek çok mutlu olacağız” şeklinde konuştu.

“ÇOK GÜZEL BİR FESTİVAL YAPILIYOR, ÇOCUKLARIMIZ DA AŞIRI MUTLU”

Şelale Eğitim Parkı’nda ailesiyle piknik yapan ve bir yandan da festivalde eğlenen Damla Kumsal Büyük, “Çocuklar eğlensin diye Şelale Park’a geldik. Çok güzel bir festival yapılıyor, çocuklarımız da aşırı mutlu. Havanın güzel olması da harika, çocuklarımız enerjilerini atıyor” dedi.  

İşten çıktıktan sonra hemen festivale geldiğini belirten Eyüp Ağdaş ise “Eşim ve çocuklarım buradaydı. Onlarla beraber güzel bir vakit geçirmek için buraya geldim. Çocuklar için, herkes için çok güzel bir etkinlik olmuş” diye konuştu.

📆 27 Mayıs 2024 Pazartesi 11:00   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

YAZARLAR

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

PİYASALAR