MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum, Tuzla » Tuzla Belediyesi, Aydıntepe Mahallesi’nde 6 Bin Kişiyle Ramazan’ın Bereketini Paylaştı
Tuzla Belediyesi, Aydıntepe Mahallesi’nde 6 Bin Kişiyle Ramazan’ın Bereketini Paylaştı

Tuzla Belediyesi, Aydıntepe Mahallesi’nde 6 bin kişilik sokak iftarı düzenledi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Bu sofraların asıl amacı birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, aynı sofrayı paylaşabilmektir. Asıl kardeşliğin aynı sofrayı, aynı lokmayı paylaşmakla olduğuna inanan medeniyetin evlatlarıyız” mesajı verdi.

 

Tuzla Belediyesi, Aydıntepe Mahallesi Yeşildere Caddesi’nde düzenlediği sokak iftarında 6 bin mahalle sakiniyle Ramazan bereketini paylaştı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, mahalle sakinlerini masalarında ziyaret ederek görüştü, çocuklarla şakalaştı.  Başkan Yazıcı, iftar öncesi yaptığı konuşmada organizasyonun önemine şu şekilde değindi: “Bütün mahallelerde, derneklerde, hatta birçok mahallenin ara sokaklarında yapmış olduğumuz bu iftar sofralarına katılımınızla güzelleştirdiğiniz, anlam kattığınız için hepinize yürekten teşekkür ediyorum. Bu sofraların asıl amacı birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, aynı sofrayı paylaşabilmektir. Asıl kardeşliğin aynı sofrayı, aynı lokmayı paylaşmakla olduğuna inanan medeniyetin evlatlarıyız”

Geleceğimize Mühür Vuracak Hizmetleri İhmal Etmedik
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, belediye başkanlığı görevinde geride bıraktığı 8 yıldaki hizmet anlayışının genel bir özetini çıkardı. Onlarca vizyon projeyi sosyal ve kültürel belediyecilik hizmetleriyle birlikte sürdürdüklerini vurgulayan Başkan Yazıcı, Tuzla’da hizmet serüvenine başladığımız 2009 yılından itibaren birçok hizmetimizi yaparken asıl işin birlik ve beraberliğimize, geleceğimize daha iyi bir mührü vuracak olan sosyal ve kültürel hizmetler olduğunu çok iyi bilerek hareket ettik. Biz Marina’nın yapılışında mutlaka engellilerimizi düşündük. Biz sahiller yapılırken yetimlerimizi ve yaşlılarımızı asla ihmal etmedik. Biz Şelale Eğitim Parkı’nı yaparken yetimiyle, engellisiyle, duluyla beraber kimsesizin kimi olmaya gayret sarf ettik. Biz sokaklarımızdaki parklarımızı, bahçelerimizi ve aile sağlığı merkezlerimizi yaparken yetimin başını okşamaktan geri durmadık. Biz 5 sosyal tesisimizi yaptıysak mutlaka bir fakirin evinde iftarımızı açmak için gittik ve muhtaç olan bir ailenin yanında onunla beraber aynı sofrayı paylaşmaya gayret sarf ettik.” şeklinde konuştu.

Tuzla, Büyümeye Devam Ediyor
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, marmaray ve metro hattı ile mahalleden Sabiha Gökçen Havaalanı’na ulaşımı sağlayacak yolun tamamlanmasıyla bölgenin ulaşımının daha da kolaylaşacağını söyledi. Tuzla’nın büyüyen, gelişen ve cazibe kazanan bir ilçe olduğunu belirten Başkan Yazıcı, “İstanbul’un en ucundayız, coğrafik olarak dezavantajlı bir ilçeyiz ama Tuzla’da modern bir hayat için gerekli olan ulaşımda, sağlıkta ve eğitimde gereken ne varsa yapma gayretini gösterdik. Tuzla’da önceden bir başka yere gitmemiz gerekiyordu ama Tuzla artık birilerinin gelip gezip görmek istediği bir ilçe oldu. Tuzlamız büyümeye ve Tuzlamız’ın yıldızı parlamaya devam ediyor. Bunların hepsini sizden aldığımız destek ve dua ile yapıyoruz. Gücümüze güç kattınız ve Sayın Cumhurbaşkanımızın söylediği gibi size hizmetkâr olma onurunu yaşattınız bize. Ve her zaman dua ettim Rabbime şükrettim. Böylesine aziz bir millete hizmet etme fırsatını veren Rabbim’e hamd ediyor, şükrediyorum. Rabbim sizlerle aramızdaki birlikteliği, beraberliği, bütün vatandaşlarımızın birlik ve beraberliğini güçlendirsin, bozmasın ve bozmaya çalışanlara da fırsat vermesin” dedi.

📆 19 Haziran 2017 Pazartesi 16:40   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR