MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Alt Manşet, Belediye, Etkinlikler, Genel, İlçeler, Manşet, Toplum, Tuzla » Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi’nden Yıl Sonu Etkinliği
Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi’nden Yıl Sonu Etkinliği

Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi, yıl sonu programında etkinliklerini sahneledi.

 
İdris Güllüce Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Özcan, Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi (TUZGEM) öğrencileri ve aileleri katıldı. Kültür, sanat ve bilim alanında gerçekleştirilen çalışmaların sunulduğu etkinlik, Necip Fazıl Kısakürek anısına düzenlenen şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilerin şiirlerini seslendirmesi ile başladı.

 

TUZGEM Tiyatro Kulübü doğaçlama skeçlerle seyirciyi de içine katarak farklı oyunlar sahneledi. Halk Oyunları Kulübü Artvin ve Ege yöresi halk oyunrlarını sahneledi. Sinema-Medya kulübü, Tuzla halkıyla yaptığı röportajları yayınlandı. Müzik Kulübü gitar, bağlama, kemençe, def ve davul ile hünerlerini sergiledi. Bilim Kulübünün yıl içinde yaptığı deneyler gösterildi. Fotoğrafçılık Kulübü öğrencileri yıl içinde çektiği fotoğrafları sergiledi. Sosyal Sorumluluk Kulübü yıl içerisinde gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projelerinin sunumumu yaptı. Çevre Kulübü’nün çevre fotoğrafları yarışmasında 1. olan Kübra Karaman’a ödülü Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Turgut Özcan tarafından verildi.

 


tuzgem5

TUZGEM, İngilizce Tiyatro Oyunuyla Beğeni Topladı


Gecenin sürprizini ise İngilizce Dil Kulübü gerçekleştirdi. Kulüp, bir ilke imza atarak tiyatro oyununu İngilizce sahneledi. İngilizce Dil Kulübü’nün 20 öğrencisiyle “Three nuts for cinderella” oyununu İngilizce sahnelemesi, izleyicilerin büyük beğenisini ve takdirini kazandı.

 

 

Gençlerimize ve Çocuklarımıza İmkan Sağlıyoruz

 


Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’yı temsilen konuşan Tuzla Belediyesi Başkanı Yardımcısı Dr. Turgut Özcan, belediyenin imkanlarıyla gençlere fırsat sunduklarını söyledi. Yaz okulu ve  Doğa Kampı ile gençlere yaz mevsimi için örnek bir proje hazırladıklarını belirten Özcan, “Kültürümüzü, örf ve adetlerimizi unutmaksızın sosyal ve kültürel etkinliklerimizi yapmak suretiyle çocuklarımızı ve gençlerimizi eğiterek geliştirmek zorundayız. Biz belediye olarak elimizdeki imkanları gençlere sunuyoruz. Bu destekle gençlerimizin içindeki cevherler, kabiliyetler ortaya çıkıyor. Biz, gençlerimize bir fırsat sunmaya çalışıyoruz. Tüm eğitim birimlerimizde çocuklarımızın hem eğleneceği hem de kendini geliştireceği ortamlar sunmaya çalışıyoruz. Belediye olarak gençlerimizin ev ve okuldan sonra 3. adresi olan mekanları geliştirmeye çalışıyoruz. Gençlerimizin, çocuklarımızın zamanlarını nitelikli değerlendirebilmesi için bu imkanları sunuyoruz. Tuzla Belediyesi eğitim birimlerine çocuklarını gönderen velilerimize, çocuklarımıza ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Galeri
📆 15 Haziran 2015 Pazartesi 12:17   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR