MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum, Tuzla » Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’na Kayıtlı Özel Çocuklarımız, Başarılarıyla Gururlandırdı
Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’na Kayıtlı Özel Çocuklarımız, Başarılarıyla Gururlandırdı

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, 7. Geleneksel Engellerimiz Engel Değil gösterisinde de başarısıyla gurur kaynağı olan ‘Özel Çocuklarımız’ ve ailelerine gönülden teşekkür etti. “Özel Çocuklarımız” ve aileleri onuruna düzenlenen organizasyonda başarının sevinci paylaşıldı.

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nda ücretsiz resim, müzik, tiyatro, halk oyunları ve spor eğitimi alan ve 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında 7. Geleneksel Engellerimiz Engel Değil gösterisinde yeteneklerini sahneleyen ‘Özel Çocuklarımız’, başarısını aileleri ve Kadın Kent Gönüllüleri ile birlikte kutladı. Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı tarafından Tuzla Belediyesi Ayyıldız Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen teşekkür yemeğine Tuzla Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü İlhan Çöpoğlu, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Özel Çocuklar Komisyonundan sorumlu gönüllü Filiz Saltan ve komisyon üyeleri, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Yaşlılar Komisyonundan sorumlu gönüllü Meral Özdemir, ‘Özel Çocuklarımız’ ve aileleri katıldı. 7. Geleneksel Engellerimiz Engel Değil gösterisine katılan ‘Özel Çocuklarımız’a teşekkür belgesi ve hediye çeki, komisyonda gönüllü olarak hizmet veren Kadın Kent Gönüllülerine de teşekkür belgesi ve bendir hediye edildi. ‘Özel Çocuklarımız’ yemekte animatörler eşliğinde eğlendi.
Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Özel Çocuklar Komisyonu’ndan sorumlu gönüllü Filiz Saltan, engelli vatandaşlara yönelik hizmetleri ve desteği için Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı’ya teşekkür etti.

📆 18 Aralık 2017 Pazartesi 11:59   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR