MENÜ ☰
ARTDUŞ
Ağustos 2026
P S Ç P C C P
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Manşet, Toplum, Tuzla » Tuzla El Sanatları Sergisi, Tuzla Belediyesi Rumeli Kültür Merkezi’nde Sergileniyor
Tuzla El Sanatları Sergisi, Tuzla Belediyesi Rumeli Kültür Merkezi’nde Sergileniyor

Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi (AÇEM) ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Edindirme Kursları (İSMEK) işbirliğiyle Tuzla El Sanatları Sergisi, Tuzla Belediyesi Rumeli Kültür Merkezi’nde açıldı.

 
Tuzla El Sanatları sergisinin açılış kurdelasını Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve Başkan Yardımcıları Av. Mehmet Çelikel ve Dr. Turgut Özcan birlikte gerçekleştirdi. AÇEM’in kursiyer annelerinin çini atölyesi, geri dönüşüm çalışmaları ve resimleri ile İSMEK Tuzla Şubesi’nin kırk yama, mefruşat, resim, rölyef, hat, ebru, tel kırma, iğne oyası, el nakışı, gümüş işlemeciliği, ahşap boyama, takı tasarımı, kurdele nakışı eserleri, beğeniye sunuldu. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, sergiyi gezerek el sanatlarının üretim süreci hakkında yöneticiler ve kursiyerlerden ayrıntılı bilgi aldı.
Tuzla El Sanatları Sergisi, 9 Haziran 2015 Salı gününe kadar 10.00-18.00 saatleri arasında açık kalacak.

📆 09 Haziran 2015 Salı 10:18   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL
29 Ekim

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

YAZARLAR

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Loading ...

PİYASALAR