MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Manşet, Sağlık, Toplum, Tuzla » Tuzla’da Bulunan 136 Park Çocuklar İçin Dezenfekte Ediliyor
Tuzla’da Bulunan 136 Park Çocuklar İçin Dezenfekte Ediliyor

Tuzla ilçe sınırları içerisinde bulunan 136 oyun alanı ve çocuk parkı, Tuzla Belediyesi ekipleri tarafından belirli periyodlar halinde özel karışımlar ile dezenfekte ediliyor. Parkların dezenfekte edildiğini gören vatandaşlar, çocuklarını daha güvenli ortamda oynatabildikleri için mutlu olduklarını dile getirdi.

Tuzla’da ilçe sınırları içerisinde bulunan 136 oyun alanı ve çocuk parkı, Tuzla Belediyesi ekipleri tarafından dezenfekte ediliyor. Park içerisinde bulunan çocuk oyun grupları, banklar, park ve oyun alanlarının zemini, spor aletleri özel karışımlar ile dezenfekte ediliyor. Yapılan dezenfekte işleminin ardından çocukların oyun oynarken temas edebileceği yüzeyler temizlenerek olası bulaş riskinin de önüne geçiliyor. Parklara, çocuklarını oynatmak için gelen aileler, parkların temizlenmesi konusunda Tuzla Belediyesi’ne ve Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür ettiler.

“ÇOCUKLARIN TEMAS ETTİĞİ HER NOKTAYI DEZENFEKTE EDİYORUZ”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı,” Koronavirüs salgınının ülkemizde görüldüğü ilk andan itibaren çalışmalarımızı artırarak sürdürüyoruz. Çalışmalarımızı özellikle çocuklar ve gençler için titizlikle yürütüyoruz. Çocukların gün içerisinde oyunlar oynadıkları yerler olan parklarımızı, düzenli olarak dezenfekte ediyoruz. Çünkü çocuklar oyun oynarken, elleri ile çok fazla noktaya temas ederler. Biz de çocuklarımız daha güvenli oyun oynasınlar diye temas ettikleri her noktayı dezenfekte diyoruz. Tüm Tuzla’yı altınla kaplasak bile önemli değil, mühim olan çocuklarımız için bir şeyler yapmaktır” dedi.

“ÇOCUĞUNU TORUNUNU TEMİZ PARKLARA GETİRMEYİ KİM İSTEMEZ Kİ”  

Ümraniye’den torununu görmek için gelen bir vatandaş,” Çocuğunu, torununu temiz parklara getirmeyi kim istemez ki. Onun için her şeyimiz feda. Mümkün olduğunda hijyenik yerlere götürmeye çalışıyoruz” dedi. Çocuğunu parka getiren Celal Akın,” Bu parkı çok seviyoruz. Oyun alanları çok iyi. Dezenfekte etmenizden dolayı da çok mutlu olduk” dedi.

“ÇOCUKLARIN VE HALKIN TEMAS ETTİĞİ NOKTALARI DEZENFEKTE EDİYORUZ”

Parkları dezenfekte eden Tuzla Belediyesi Personeli Özgür Karakurt,” Düzenli olarak dezenfekte ediyoruz. Çocuklarımızın daha sağlıklı, daha iyi oynayabilmeleri için. Parklar içerisinde oyun grupları olsun, spor alanları olsun, çocukların ve halkın temas ettiği bütün noktaları düzenli olarak dezenfekte ediyoruz” dedi. 

Galeri
📆 17 Mart 2021 Çarşamba 12:42   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR