MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » Tuzla’da Hemşehri Dernekleri İftarları Gelenekselleşti
Tuzla’da Hemşehri Dernekleri İftarları Gelenekselleşti

Tuzla Belediyesi ve Tuzla Hemşehri Dernekleri Platformu işbirliğiyle bu yıl 3.sü düzenlenen hemşehri dernekleri iftarları, her derneğe özel ayrılan günde Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı’nda gerçekleştiriliyor. Bu yılki ilk iftara Giresunlular ev sahipliği yaptı.

Anadolu Kültür Merkezi iç koridoru ve parka yayılan Giresunlular Platformu iftarına Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak, MHP Tuzla İlçe Başkanı Volkan Beşiroğlu, BBP Tuzla İlçe Başkanı Cüneyt Şahin ile Tuzla ve çevresinde yaşayan vatandaşlar katıldı. Tuzla Hemşehri Dernekleri Platformu’nun bu yılki organizasyonunda 4 farklı noktadan sıcak yemek dağıtımı yapıldı. İftarın ardından Tuzla Belediyesi Kültürevi’nde Giresunlular Derneği etkinlikleri düzenlendi.

Siyasi Partilerin İlçe Başkanları, Giresunlular’a Seslendi
MHP Tuzla İlçe Başkanı Volkan Beşiroğlu, iftarda yaptığı selamlama konuşmasında “Bu akşam iftar sofrasında sizlerle beraber olmaktan onur ve mutluluk duyuyorum. Her günümüz böyle coşkulu, birlik ve beraberlik içerisinde geçsin.” dedi.
Büyük Birlik Partisi Tuzla İlçe Başkanı Cüneyt Şahin de iftara katılan Giresunlu vatandaşlara “Siz sayın hemşehrilerimle beraber oruçlarımızı açtığımız için çok mutluyum. Hepinizin Ramazan-ı şerifinizi kutluyorum” şeklinde seslendi.

📆 22 Mayıs 2018 Salı 22:10   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR