MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Etkinlikler, Genel, İlçeler, Manşet, Toplum, Tuzla » Tuzla’da Ramazan Dolu Dolu Yaşanıyor
Tuzla’da Ramazan Dolu Dolu Yaşanıyor

Tuzla Belediyesi’nin geleneksel Ramazan etkinlikleri bu yıl da dolu dolu geçiyor.

 
Tuzla Belediyesi, mübarek Ramazan-ı Şerif nedeniyle 27 Haziran 2014 Cuma akşamı kortej yürüyüşü düzenledi. Mehteran takımı ve animatörlerin katılımıyla düzenlenen ilk yürüyüş Şifa Mahallesi Hürriyet Caddesi’nde gerçekleştirildi. Aydıntepe Mahallesi 100. Yıl Caddesi ve Yayla Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi’nde devam eden yürüyüş, sahildeki tören alanında sona erdi. Mehteran takımının marşları eşliğinde düzenlenen kortej yürüyüşünde Hacivat, Karagöz, masal kahramanları ve padişah kostümlü animatörler çocuklara şeker ikram etti.
Tuzla’da Ramazan etkinlikleri, aynı gece Güçlü Soydemir’in ilahilerden oluşan konseri ile devam etti.  
Ramazan_Programlar_tuzla
Ramazan Tuzla’da Yaşanır
Tuzla sahil tören alanında her akşam saat 23.00’te farklı bir etkinlik düzenleniyor. Tören alanında kurulan stantlar ve çay bahçesi, vatandaşlara sahilde farklı alternatifler sunuyor. Dursun Ali Erzincanlı, Güçlü Soydemir, Ömer Karaoğlu, Serdar Tuncer, Nihat Hatipoğlu, Kahraman Tazeoğlu, Bekir Develi, Vehbi Karakaş, Ömer Döngeloğlu ve daha birçok tanınmış şair, yazar, İslam Düşünürü ve ses sanatçısı Ramazan ayında Tuzla halkı ile buluşacak.

 
Yetenek Sizsiniz yarışmasıyla tanınan Kum Sanatçısı Veysel Çelikdemir canlı performansla yeteneğini sergileyecek. Şiirleriyle kitleleri derinden etkileyen Kahraman Tazeoğlu, Tuzlalılar’a unutamayacakları bir şiir gecesi yaşatacak.
Tuzla’da Ramazan etkinlikleri için her akşam ilçenin 6 farklı bölgesinden etkinlik alanına servisler kaldırılıyor. Ramazan etkinlik takvimi ve servis güzergahları hakkında geniş bilgi www.tuzlakultursanat.org adresinden alınabilir.

Galeri
📆 03 Temmuz 2014 Perşembe 15:27   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR