MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Manşet, Sağlık, Toplum, Tuzla » Tuzla’da Sosyal Tesisler Kapılarını Açtı
Tuzla’da Sosyal Tesisler Kapılarını Açtı

Haziran ayı ile alınan yeni normalleşme kararlarından sonra, sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen tedbirleri ile Tuzla Belediyesi Sosyal Tesisleri, hemşehrilerimize yeniden hizmet vermeye başladı. Ekonomik fiyatları, güvenilir ve kaliteli hizmet politikasıyla tasarlanan tesislerimizde balıktan köfteye, sulu yemeklerden tatlılara kadar birçok lezzet misafirlerin beğenisine sunuluyor. Anadolu mutfağının leziz yemekleri güler yüzlü personelimiz tarafından hemşerilerimizin beğenisine sunulan tesislerimizde ailenizle birlikte güzel bir hafta sonu geçirmeniz mümkün.

Her Gün Binlerce Kişiyi Ağırladık
Misafirlerimizin aileleriyle ve sevdikleriyle dört mevsim keyifli zaman geçirdikleri sosyal tesislerimizde her gün binlerce kişiyi ağırlıyoruz. Lezzetin mimarı aşçılarımızın ellerinden çıkan leziz alternatifleriyle, 140 kişilik ekibimizin güler yüzle karşıladığı misafirlerimizin sayısı 2019’da 1 buçuk milyonu aştı.


Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için durmadan çalışıyoruz. Tesislerimizin hiçbirinde kâr amacı gütmüyoruz. Bizim tek amacımız sosyal tesislerimizde uygun fiyatla en iyi hizmeti sunabilmek. Tuzla Belediyesi’nin kendi imkân ve olanaklarıyla işletilen sosyal tesislerimizin her birinde, herkes için eşit ve en iyi hizmet kalitesini sunmaya çalışıyoruz. Yeni normalleşme sürecinde aldığımız güçlü tedbirlerle hemşerilerimizi sosyal tesislerimize bekliyoruz” dedi.
Yeni normal dönemde alınan tedbirlerin yoğunlaşacağı alanların başında gelen Tuzla Belediyesi Sosyal Tesisleri, misafirlerine sunduğu lezzeti yeni dönemde de tedbirler eşliğinde vereceği özel hizmetle sürdürecek.

Tuzla Belediyesi Sosyal Tesislerimiz:
Palmiye Balık Restaurant
Aydıntepe Sosyal Tesisler
Ayyıldız Sosyal Tesisler
Orhanlı Sosyal Tesisler
Şelale Restaurant Cafe
Şifa Sosyal Tesisler
+1 Cafe
Tuzla Belediyesi Çay Evi

Galeri
📆 17 Haziran 2020 Çarşamba 11:48   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR